den siste dagen i oslo.

last day in oslo.last day in oslo.last day in oslo.last day in oslo.last day in oslo.last day in oslo.last day in oslo.last day in oslo.last day in oslo.

den siste dagen i oslo åt eg og han der fine frukost på hotel havana. sjukt billig og sinnsjukt godt, åh så surt at me ikkje har ete noko særlig der før. så fant eg ein sirkuskjole på frøken dianas salonger som eg måtte ha så den fekk bli med heim. så vaska me heile natta og heile morgonen og no har me flytta ut av leiligheten og skal aldri tilbake dit. veldig rart. når me kjem tilbake til sogn skal eg sova eit døgn i strekk. farvel, oslo! du har vore god mot meg.

 


yesterday was our last day in oslo! we ate breakfast at hotel havana, cheap and delicous. then i bought a cirkus dress and then we stayed up all night and all morning cleaning the apartment! now we’ve moved out for good and i’m never going back. tomorrow i’m going to sleep all day!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *