ein to tre.


1. satan i gatan-albumet til veronica maggio. eg høyrer gjennom heile albumet minst tre gongar for dagen. det er eit mesterverk. åh høyr det!


2. bileta som tim walker tok av alexander mcqueen i studio som nesten fekk meg til å grina i eit rom med 300 personar.


tumblr_lkety3rTmb1qzctf4o1_500
3. denne animasjonen.

4. at når eg våkna i dag var han der fine ferdig med alt som heiter eksamenar og bachelorgrad og i dag blir ein skikkelig fin dag. (dei som lurer på korleis han kan ha bachelorgrad, han tok den på to år for han er ein flinkis).


1. veronica maggio’s new record. 2. tim walker’s studio portraits of lee mcqueen. 3. this animation. 4. the fact that when i woke up today j was through with all his final exams and now he has a bachelor’s degree.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *