haust.

biletet er linka.

for tida tenkjer eg mykje på london. fantaserar om laurdagar på loppemarknad i portobello og onsdagsfrukost på breakfast club. også tenkjer eg ein heil del på alt det spennande eg skal få gjera som eg må holda så tett så tett inntil brystet at eg nesten må holda pusten. til hausten flyttar eg altså blant anna til london. eg og han der fine på nye eventyr. når dei skriv bøker om oss kjem dei aldri til å skriva at me var redde for å hoppa.


these days i’m thinking about london. fantasizing about portobello road and the breakfast club, and about things that i’m going to to and won’t be able to tell you about yet. when they write books about us they will never write that we were scared to jump.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *