onsdag.


biletet er linka.

i dag har eg allereie:
– tatt taxi fra blindern klokka åtte i dag tidlig og stupt i seng og sove forbi halve dagen.
– kosa i senga i ti minutt til sjølv om eg egentlig ikkje hadde tid.
– ete kokte egg & rugsprø til frukost.
– sett den nye glee-episoden.
– vore på postkontoret og posta masse magasin(eg veit at de kanskje ikkje veit det, men desse magasina som de driv på og bestiller heile tida, dei står i kasser i leiligheten min. og eg må ha dei i konvoluttar, skriva på konvoluttane og dra dei til postkontoret heilt sjølv i ein gul koffert. om de ser meg på grünerløkka med koffert(sveitt og ekkel) så er det derfor. dei på postkontoret må tru at eg er del av ein stor narkoliga som sender ecstacy i bøker i smartpostkonvoluttar.)
– kjøpt ei gåve til meg sjølv. og hårspray.
– delt ei flaske brus med han der fine.
– resirkulert.


today i’ve: gone to bed at 8am, slept until three, eaten eggs for breakfast, watched the new glee episode, posted a whole lot of magazines, bought myself a gift, shared a bottle of pop with j, recycled.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *