rhea thierstein.

som superfan av tim walker er eg alltid på leit etter nye måtar og personar å sjå kunsten hans gjennom. ad’ar, sminkørar, modellar. og no: rhea thierstein. ho jobba under shona heath(ho er tim walker sin fantastiske set designer som i like stor grad som han har skapt stilen hans) i fire år, men har sidan det gjort heilt sinnsjuke fantastiske prosjekt på eigen hand, til dømes er ho art director for tim walker sin nye film, the lost explorer. <3 ho har óg jobba ein del andre prosjekt med tim walker, eg er spesielt fan av desse bilda for italienske vogue:

åh, det er så fint at eg spyr. blir heilt sjukt inspirert. rhea har til og med ein blogg der ho dokumenterar fotoshootane sine og inviterar oss med behind the scenes for til dømes tim walker-fotograferingane, den kan de sjå her.as a huge tim walker fan, i’m constantly looking for new ways and people to view his art through. years ago, it was an epiphany to me when i found shona heath was the person behind his amazing set designs. and now i’ve discovered rhea thierstein. she worked under shona heath for four years but has moved on to her own projects, such as art directing tim walker’s new film, the lost explorer. i particularly like these shots from italian vogue(by tim walker). it inspires me so so much! she also blogs behind the scenes from her productions, including tim walker shoots, blog here.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *