tjueein.

no er eg tjueein, det føles omtrent som eg hadde trudd. det er eit år minus ein dag til eg blir tjueto. rett etter eg blir tjueto blir eg gift med han som eg elskar, så dette er mitt siste år som ugift og uvoksen(neida tulla). men før eg blir tjueto skal eg gjera masse bra og masse dumme greier, som til dømes:

senda ut cirka tusen magasin med fortversjon av snirkleskrift på konvoluttane.

kjøpa ny blender som er vass/himmel-blå som lagar frozen margaritas og milkshakes og smoothies og som dessuten er fin og får stå på disken.

søka jobbar i london som eg syns er litt skumle og har så sjukt lyst på men leika tøff som om ingenting gjer noko som helst om eg ikkje får den.

reisa på toget til stockholm, shoppa kjolar, eta lakrisis og invitera meg sjølv til middag med ein rødtopp som eg likar også ta toget tilbake.

ligga heile dagar i parken, lesa magasin eller berre sjå på bildene.

selga halvparten eller meir av tinga mine, til venner og fine blogglesarar, fordi alt ikkje kan bli med til london.

læra meg å laga nye drinkar, nye franske ord og perfeksjonera sjokolademoussen min.

klina. i oslo i lærdal i årdal i førde i stockholm i london i paris og kanskje andre plassar.

reisa til london for å sjå på leilighetar og føla at dette er for skummelt men så gjer me det likevel.

laga beste clara si perfekte gulrotkake.

fotografera tre sommarbryllup og ha på meg den beste rosa kakekjolen som finst og sekstitalskrøller.

bestilla kanskje femti papirpompongar fra etsy.

flytta til london med synne og han der fine under kvar sin arm og prøva å pusta med magen.

laga eit fantastisk magasin nummer fire.

kanskje flytta bloggen til ein bedre og finare plass.

få mine beste personar på besøk til min nye by og visa dei alt som eg har lært.

feira nyttår i hackney og føla meg veldig voksen når eg steiker min første kalkun.

planlegga bryllup til eg blir blå i ansiktet.

og ca ein million andre ting som eg ikkje eingong veit enda, for eit eventyr dette året blir. 21 altså.


i’m 21 now, and next year i’ll be 22 but before that i’m going to: send out about thousand magazines in the mail. buy a new water/sky blue blender and make frozen margaritas. apply for jobs in london. take the train to stockholm. make out. sell a lot of my stuff before the move. photograph three summer weddings with sixties curls in my hair. move to london and make magazine number four. celebrate new year’s in hackney and feel very grown up when i make my first turkey dinner. plan my own wedding until my face turns blue.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *