peanøtter & pannekaker.

thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.

i går hadde eg ein så sinnsjukt bra dag. våkna av å ha ingenting å gjera, ingen deadline ingenting. åt frukost på food story med to av mine beste personar, eg fekk blåbærpannekaker og fekk godvondt i augene av sola. så gjekk me på vintagerunde på grünerløkka og eg kjøpte ein kjole på velouria. så gjekk eg heim for å jobba litt og då han der fine kom inn igjen skifta eg til nye kjolen min også åt me peanøtter og snakka om london i sofaen. han laga kaffe til meg og hadde på ein termos for eg skulle ut og møte kaija på olaf ryes plass. me satt på ein benk og drakk kaffe og snakka i ein liten time og når eg kom heim dreiv han på med middag som me åt saman med proseccorestar og to episodar av community.


yesterday was such a great day. i woke up with nothing to do and no deadline. i ate breakfast at food story with two of my favorite people, blueberry pancakes and sun in my eyes. we went vintageshopping at grünerløkka and i bought a dress. when we came back home i slipped into my new dress, and we ate peanuts and talked about london. he made me a thermos of coffee to go, to a bench at olaf ryes plass where i sat with kaija for about an hour just talking in the sun. when i came home he was making dinner which we ate with leftover prosecco and two episodes of community.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *