hardly more than ever.


for kanskje eit år sidan bladde eg gjennom eit magasin då eg såg nokre heilt fantastiske still life-bilder av laura letinsky og vart umiddelbart forelska og litt flau over at eg hadde ledd høgt av still life-sjangeren heile livet. laura letinsky tar bilder av råtnande matrestar, servise, plastbitar og kvite laken. ho brukar eit analogt storformatkamera for å fanga intimitet og menneskelige forhold etter dei har skjedd, sånn som det faktisk er. kvardagslig. ho har i alle fall fått meg til å få augene opp for sånt som eg legg igjen etter meg, etter oss, og kva det fortel om oss. ganske så fint. fantastisk, fantastisk, fantastisk lys.
in the last year or so i have become more and more fascinated by still life photographer laura letinsky. she photographs decaying food, used plates and utensils, plastic, white sheets. she uses an analogue large format camera to capture intimacy and people’s presence through things they leave behind. she’s an absolute hero of mine when it comes to using light as well.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *