tysdag.

tuesday.tuesday.tuesday.tuesday.tuesday.tuesday.tuesday.

i går jobba eg masse med magasinet før eg og han der fine drog oss opp på alexander kiellands plass og r+j sin nysolgte leilighet for der var mikla! ho var litt fornærma for det lange fraveret, men det går seg nok til. så bussa eg ned i sentrum for å assistere på sara sin undertøysshoot med synne som modell! det var sjukt gøy og eg har vore sjukt sliten i dag på grunn av det. gler meg sånn til å sjå bildene etter kvart.

så, fortell meg noko om kva de gjer i dag?


yesterday was a whole lot of magazine working before we went to dog sit j’s sister’s dog mikla. <3 then i took the bus to sara’s lingerie shoot with synne where i assisted. so so fun!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *