pappardelle og bursdagsjente.

monday/sonja.monday/sonja.monday/sonja.monday/sonja.monday/sonja.monday/sonja.monday/sonja.monday/sonja.monday/sonja.monday/sonja.monday/sonja.monday/sonja.

mandag møtte eg og sara opp sonja og henrik for sonja hadde nemlig bursdag! i paris! det måtte jo feirast. me åt ein stor og fin frukost og dårlige drinkar etterpå. så gjekk me til nokre av mine favorittplassar. makronar og eiffeltårnet og sol i augene. på kvelden åt me italiensk fantastisk mat og sonja fekk kake med lys på av italienarar som synst ho var så fin så fin. så reiste me til oberkampf og drakk heilt fantastiske drinkar før me reiste vidare til døgnopen uteservering i bastille til me rulla heim i ein taxi.


on monday sara and i met sonja and henrik to celebrate sonja’s birthday! we ate a big delicious breakfast and bad drinks afterwards. then we went to some of my favorite places. macarons and the eiffel tower and sun in our eyes. in the evening we ate italian food and sonja got a piece of cake with a candle on top from italians who thought she was so beautiful. then we went to oberkampf and drank amazing drinks before finishing our night on a 24h place in bastille.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *