om.

museum.

om eitt minutt skal eg tilbake til indesignjobbing og magasinpirr i magen.

om ein time skal eg eta ei rute med mørk sjokolade.

om ein dag kjem ein fabelaktig fin rødtott til paris.

om ei veke har eg mikroskopisk tid igjen i paris, denne vakraste byen som har blitt min.

om ein månad ligg eg i kubaparken på eit teppe og les elle eller eit anna bra magasin, kanskje mitt eige, eg har brukt heile dagen på å pakka delar av leiligheten i brune kassar. eller kanskje eg er på sleppfest. min eigen.

om eit år bur eg i london med han som eg elskar og det er like før vårt fantastiske bryllup, eg går forhåpentligvis på ein fin skule eller jobbar med magasinet og til middag et eg salat og kalkun som i dag.


in one minute i’m going back to working on the magazine. in one hour i’m going to eat one square of dark chocolate. in one day a fabulous redhead is arriving paris to sleep in my bed for some nights. in one month i’m probably on a blanket in the park in oslo, or maybe at my own magazine party. in one year i’m in london with the man i love, we’re just around the corner from our own wedding and i’m hopefully doing something i really really love.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *