brokkoli & blomar.

last day sunday.last day sunday.last day sunday.last day sunday.last day sunday.last day sunday.last day sunday.last day sunday.last day sunday.last day sunday.last day sunday.last day sunday.last day sunday.

så vart det søndag. me gjekk på marknad og såg på klede og pyttesmå ballettsko og fine fine glas. så åt me herlig frukost(croissant chaud. <3) i marais før me shoppa litt og vips var me heime igjen på balkongen og smååt på han der fine si nistepakke(brød med kvit sjokolade) medan me spelte idiot og viggo. så reiste han tilbake til noreg medan eg sat igjen i paris med ferske treeurosblomar på pulten.


yesterday was sunday. we went to a market and watched ballet shoes and glasses and clothes. we ate a lovely breakfast in marais and then went for a little shopping. then we got home and played cards and all of the sudden he left for norway again. and i was left in paris with fresh three euro flowers and only one sock.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *