j i paris.

j in paris.
i går tok eg rer b til st. michel notre dame for å gå på meksikansk restaurant. her er min forrett som var empanadas.

j in paris.
også hang det ein hai i taket.

j in paris.
også hadde eg det beste selskapet som finst, nemlig han der fine som nettopp hadde komt fram til paris! etter vår litt mislykka helg sist gong så bestemte eg at sånn fekk det ikkje vera og bestilte nye billettar til han mens han sov.

j in paris.
quesedillas.

j in paris.
kaffe til dessert.

j in paris.
og ein liter margaritas. ehe.

j in paris.
me snakka om å vera kjærestar og om bryllup og såntfint.

j in paris.
og sussa over bordet så me vart heilt fnisete og raude i ansiktet.

j in paris.
og me teikna sånne talstrekar.

j in paris.
og jo javisst det! eg spurte om han ville gifta seg med meg óg og det ville han. det visste eg jo egentlig men da var det flaks at eg nettopp hadde kjøpt denne ringen. me prøvde den for nokon veker sidan, det er ein flott vintage matt cartier-ring. <3 og den går han med no og ser veldig veldig oppteken ut og det syns eg er veldig fint og rart.


yesterday my boyfriend came to paris. we ate mexican food and i gave him his engagement ring, matte gold wedding band from cartier. <3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *