some like it hot.

some like it hot.some like it hot.some like it hot.some like it hot.some like it hot.some like it hot.some like it hot.some like it hot.some like it hot.some like it hot.some like it hot.some like it hot.some like it hot.some like it hot.some like it hot.

i det siste har eg berre hatt lyst til å sjå gamle filmar, typ 50- og 60-tal, gjerne svartkvitt og helst med ufattelig vakre skuespelerinner i hovudrollene. i går såg eg some like it hot, med marilyn monroe. ho er så vakker på ein så veldig trist måte syns eg. filmen er morsom og så veldig veldig fin og eg syns at det er ein bra plass å starta om ein har lyst til å sjå nokre av klassikarane.


lately i’ve been very eager to watch old films from the fifties and sixties, preferably in black and white and with incredably beautiful actresses. yesterday i watched some like it hot with marilyn monroe, so beautiful in such a sad way. i loved it, it’s funny and lovely and you should see it.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *