museumsdagen.

museum.
i går gjekk eg på museum. det har liksom vore ein av mine mål under tida her i paris, å gå aleine på museum. og det var skikkelig vanskelig. ikkje berre fordi eg ikkje hadde nokon å snakka med men óg fordi heile museet var ein bygningsplass og ingen skjønte kva som var kunst og kva som berre var betong liksom. men i alle fall, i kjellaren var det ein videoutstilling om mussolini(skjønte ikkje heilt kva det handla om for fransken min er ikkje bra nok for avansert kunstspråk enda) og eg vart skikkelig redd av å vera der.

museum.
natalie portman grein og alt var veldig forstyrrande, alle filmane var prosjektert på betongveggar og sånt og det var høg lyd fra alle partar og eg tenkte at om eg må drømma om dette i natt så trur eg heller at eg blir våken.

museum.
sånn såg det ut.

museum.
i museumsbutikken hadde dei så mange fine magasin som ein fekk bla litt i og ha lyst på.

museum.
også! håhå.

museum.
den beste typen fotoautomat med fire forskjellige bilder nedover. to euro for kvar remse.

museum.
så eg tok to.

museum.
satte meg i kaféen og var egentlig skikkelig svolten men dei hadde berre drikke og makronar så eg bestilte ein oreomilkshake som var ganske god men sjukt kvalmande på svolten mage så eg drakk kanskje halve. ved sidan av meg sat to kunsthomsar og drakk champagne og snakka om nederlandsk kunst og var veldig visjonære. eg smilte ned i boka mi.

museum.
restauranten var ganske fin men på ein veldig moderne kunst-restaurant-måte.

museum.
og på veg heim fann eg ut at dette hadde vore rundt hjørnet heile tida også gliste eg nedover gata. eg plukka opp litt chinese take-away og åt medan eg jobba, som eg stort sett gjorde resten av kvelden pluss ein halv film.


yesterday i went to a museum and it kindof freaked me out but i was still very proud that i had managed to go there all by myself. i turned a corner and there it was; the eiffel tower. i can’t help but smile every time i see it.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *