søndag.

sunday.
i går starta dagen superlupertidlig. me tok metro til marais for å eta frukost med han der fine sine foreldre.

sunday.
sunday.
sunday.
så det gjorde me. lenge og godt.

sunday.
så reiste eg og han der fine på loppemarknad der me fant ein masse bra greier.

sunday.sunday.
deriblant fråtsa eg i ei kamerasjappe.

sunday.
etter nokre timar på eit av dei største loppemarknada i verda måtte me eta lunsj. dette kameraet fekk bli med, og eit anna eit óg.

sunday.
og litt blomar som eg skal gjera noko fint med.

sunday.
me snakka om kamera og fotografering og om magasinet medan me venta på maten. no er det ikkje lenge før alt det magiske skal samlast, det føles veldig spennande.

sunday.
eg var litt som ein unge utanfor ein stengt park då me fann ut at det nesten ikkje fantes film nokon plass, for eg ville så gjerne begynna med éin gong.

sunday.
løve. <3 på svensk heiter løve lejon og det syns eg er nesten like fint.

sunday.
me åt pizza! i marais.

sunday.
så møtte me opp foreldrene til han der fine for å drikka kaffe og planlegga litt.

sunday.
også vart resten av kvelden litt sånn rar så den har eg ingen bilder fra. no har han reist igjen, men før han gjorde det rakk eg akkurat å bestilla nye billettar til han så han kjem tilbake om ikkje så altfor lenge og da skal det vera berre berre oss og ingen andre og dét, folkens, det er det beste.

kan ikkje de fortelja litt om helgene de har hatt, fantastiske og forferdelige?


yesterday we ate a very long breakfast in marais before we went to a flea market for a few hours and then ate pizza for lunch. coffee and kisses mostly, as every day in paris should be. he left this morning and i’ve already booked tickets for his next visit. <3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • utrolig fine bilder i innlegget ditt, jeg synes du har et kjempestort talent, loppemarked er jeg veldig glad i selv, man finner så mye rart og fint der, litt sånne bortgjemte skatter :) så spennende at du bor i Paris, det er et sted jeg alltid har hatt lyst til å besøke, kjæresten min har vært der og han likte seg kjempegodt, var før jeg traff ham, men en dag skal vi begge reise dit begge to og oppleve Paris sammen :)

 • helga mi var mykje kosing, fastelavnsbollar, kjoleglede, karsespirar, oppussing med støv i håret og diverre ein sjuk katt som berre spydde. Mykje bra og litt dårleg, altså. Men pusen blir nok bra igjen, og i kveld trur eg eg skal kose meir. Fint :)

 • Jeg har hatt en så fin helg at det gjør vondt i magen å tenke på den. Men jeg føler at alt er helg. Jeg har flyttet med min beste venninne på Birkelunden og ser ut på markedet hver søndag, denne søndagen var den første. Vi så alle bære med seg sofaer og lamper mens vi satt i vinduet og spiste kokt egg i undertøyet. Og vi så filmer og hang opp ting på veggene. Vi sov mens vi holdt hender og snakket bare om mat, for det var det eneste vi tenkte på – hvor bra mat vi har laget, og skal lage, fordi vi har ingen andre ting å bekymre oss over. Å gå på jobb føles bra, for jeg får penger av å gjøre ting som er gøy. Jeg studerer modernitet, og lekser er å sitte på kafe og studere mennesker, for å så sette de i bokser, trangere, men videre enn man ellers gjør. Og vennene mine ligger spredd utover gulvet mitt med latterkramper. Og jeg føler at alt er helg. Og mannen i mitt liv som liker menn og jeg starter bedrift denne uka, og vi vet det vil fungere, fordi vi har så lyst, og vi tør.

 • nydeligfint! enig med at det er aller best å være alene, for det er bare magisk. jeg gleder meg til det blir bilder med det nye kameraet, og til vi får parismagasin og kan gå på det fantastiske loppemarkedet med tips fra deg! hurra! min helg var av det fantastiske slaget, og det selv om jeg fortsatt er syk, og jeg var lykkelig og tenkte at livet er et fint sted og jeg feiret som du sa og det var bare helt vilt fint med mennesker som får hjertet mitt til å smile av glede.

 • du er så søt :) jeg har også hatt besøk av kjæresten min i helgen. helt siden torsdag og til i dag tidlig faktisk. det er det koseligste jeg vet. vi spiste ute to kvelder, så på vm fra sofaen, bakte fastelavensboller, og laget hjemmelagd pizza på kvelden :)

 • Du har en sånn utrolig fin blogg! Jeg elsker at du skriver på nynorsk, det er så fint, og selv om det er helt normalt for deg, så er det en sånn herlig forandring fra alle andre! ^^

 • så fin helg! Fint at dere fikk bestilt ny tur, da er det ikke like vondt når han drar sikkert; har på en måte noe å se frem til! Helga mi var jobb og vin og feber. Fint det óg.

 • jeg gikk meg bort i saint ouen, og var sjeleglad da jeg fant tilbake til porte de clignancourt etter å ha vært redd altfor lenge. ellers hadde jeg det fint, og dusja meg god og varm da jeg kom tilbake fra oppdagelsesferden på åtte timer.

 • Så koselig =) Jeg har hatt ei rolig helg på jobb, noe som var herlig etter to HEKTISKE måneder =) Så hadde søskenbarnet mitt innflytningsfest, så jeg måtte jo vise meg litt der også ;)

 • du har en fantastisk blogg. du inspirerer og motiverer, og du gir meg alltid et lite smil. helgen min har vært med familie og kos. var på fjellet med familien, og fikk sett babymagen til min kjære storesøster.

 • Har hatt en fin helg. Først med bursdagsfeiring for en venninne, med tema, selv om vi alle er 19 år nå. Jeg var Moder Jord, med hjemmelaget kostyme. På lørdag var det russekro, med noenlunde samme tema, så jeg var moder jord igjen og danset vekk natten med Kim Possible og Hugh Hefner.

 • jeg hadde besøk av to fine i min egen europeiske hovedstad, wien, der vi gikk på loppemarked og matmarked og kjøpte masse godt som vi spiste hjemme, siden tv for første gang siden jeg var hjemme i norge og norske filmer med en som ikke skjønte mye av hverken norske stemmer eller engelsk tekster:)

 • Jeg har hatt en av de beste helgene i livet mitt, med en person jeg ikke kjenner så godt, men som jeg vil kjenne bedre. Og det er veldig fint. I tillegg fikk jeg være med min beste venn i hele verden. Og det er veldigveldigfint.

 • like ved oberkampf, jeg tror det er i Boulevard du Temple eller så er det i Boulevard Voltaire ligger det et par fotobutikker, og der selger de film. masse film :-) så vet du det…

 • jeg brukte helga på å skrive en liste over alt jeg vil snakke med kjæresten min om, vonde ting som må fikses på for at vi skal være bra kjærester. men jeg spiste også verdens beste boller med melis og jeg så håkan hellström synge “shelley” på sentrum scene. det var fint.

 • I helga fant jeg ut at venninna mi har blitt sammen med fyren jeg er forelska i. Har sett fire American pie-filmer og brukt tid på å overbevise dem begge om at det går bra med meg. For selv om jeg ikke liker at de holder på, er jeg lei av å være deppa og har bestemt meg for å ikke være det lenger. Og det føles ganske bra.

 • JIOWALJEISFNEJSKNFJESK var omtrent det jeg tenkte i det jeg scrollet forbi bildene fra kamerabutikken. Halleluja så finfine. Selv har jeg brukt lange minutter på å se side opp og side ned på ebay i dag på leting etter et fint polaroidkamera. Åh.