fredrik og janne, une.

helg.
fredag kveld kom fredrik og janne. me bestilte pizza og åt den mens me drakk treeurosraudvin og snakka om paris og om livet. etter det kom derek heim med sin kompis kentaro.

helg.
janne prøvde kentaro sine briller.

helg.
og var ganske så fin og me har snakka om det heile helga at ho burde få seg briller.

helg.
her er kentaro. han er usynlig på internett og dermed sjølvsagt veldig fascinerande. derfor kan ein ikkje sjå han egentlig i bildet, for han er usynlig. han er blitt min homeboy óg no.

helg.
var så fint å ha janne i paris.

helg.
og sjølvsagt fredrik óg. her lagar han nattmat, som var tapas av knekkebrød og chevre og eg filma han og lo og lo og lo med raudvinstenner.

helg.
morgonen etterpå syntes fredrik at han fortjente ei lita kake, så da åt han den mens eg og janne såg på og spurte han spørsmål om kor saftig den var og kva den smakte.

helg.
me gjekk på makronhandling. to til kvar, typisk laurdag.

helg.
helg.
<3. så sat me oss på ein benk og åt makronar.

helg.helg.
og sånnherfint var det der.

helg.
ein kunne sjå eiffeltårnet og det fekk fredrik til å skrika som carrie i sex og singelliv.

helg.
helg.
(elskar dette bildet så sjukt høgt.)

helg.
så gjekk me.

helg.
og litt meir. og her ein plass begynte det å regna, som om alle kastanjane fra alle trea datt i hovuda på oss.

helg.
så me hoppa over vegen utan paraply(desse to var så søte).

helg.
og åt lunsj på ein restaurant. og på kvelden var eg så lite edru at eg ikkje tok eit einaste bilde, men det var gøy og det finst historiar derfra å fortelle til barnebarna mine(eller ikkje).

no er eg endelig tilbake i normal bloggemodus, forresten! har det skikkelig bra og syns det er deilig å vera aleine igjen etter ei sjukt oppteken veke som desverre midlertidig ødela rutinene mine totalt. har så masse å dela som blir så fint og bra, og de er så fine og så bra så SUSS for det. ps: ingrid, du som skreiv kommentaren og spurte om derek likar hundar: han vil gjerne ha mail-adressa di om det er okei.


pictures from my weekend with janne and fredrik! it was so so so much fun and now i’m very happy although they left today. we ate macarons and partied a lot. i’ve been very busy and my blog has suffered from that but now i’m all in.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *