ein bra setning.


foto: karen k.

den siste tida har de vore så sjukt fine i kommentarfeltet, og så flinke til å kommentera. og det ser eg og set så stor pris på det. så no tenkte eg at me skulle ha ein liten konkurranse, for eg har nemlig fått sponsa nokon fine mummikoppar fra bulls.se! så! for å vinna dei skal de berre gjera ein veldig enkel ting. de skal skriva éi setning. det kan vera fra ei bok eller fra ein sang eller noko som nokon har sagt til deg eller noko som du har tenkt, men det skal berre vera éi setning. ein to tre gå! så seier eg stopp i morgon ein gong.

stopp, konkurransen er over!


i’m having a competition where you can win moomin cups! the best cups ever. all you have to do is give me one sentence. it can be from a book, a song, from your life, in your head, anything.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *