til fredrik.

IMG_0019

eg har laga ei speleliste til fredrik. for han er min beste venn og eg saknar han så sjukt masse her i paris. eg og fredrik likar sånt som er så stygt at det blir fint, me likar å vera sinte ilag og me likar sånt som er så ekkelt at det blir morsomt, som ein viss glasert donut i amsterdam. me backar kvarandre opp og løftar kvarandre fram som nesten ingen andre. akkurat no dansar han sikkert i oslo, og kanskje ser han det her i kveld før han skal legga seg i kveld og eg håpar han blir glad. fredrik, eg elskar deg og saknar deg så du ikkje forstår det eingong. gler meg til du kjem!!! versågod:

croque madame til frukost, musserande til tolv kroner

flaska og homseklubb til kvelds.

 

om de ikkje har spotify:


i made my best friend fredrik a spotify playlist, ’cause i miss him so much from paris.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *