mat.

foto: 365 days of breakfasts

eg er trøtt og sliten og svimmel. for dei siste dagane har eg nesten ikkje klart  å eta noko, har ingen apetitt, blir kvalm av å tenka på vanlige middagar frå heime i noreg til og med. innbillar meg at ting smakar annleis og luktar annleis og er konstant dårlig. så eg treng litt hjelp. kan ikkje de sei kva det beste de veit er? spelar ingen rolle kva det, er berre de verkeleg elskar det. kva skulle de ha ete om de berre fekk eta ein ting resten av livet?


i haven’t been able to eat properly for a couple of days and as a result i’m feeling very dizzy and tired. i have no apetite and i don’t want to eat anything at all, so please help me by telling me what you would eat if you could only eat one thing for the rest of your life? anything at all.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *