mens me ventar.


finaste flinkaste caroline skal som sagt laga design til min fine blogg. ho har sjølvsagt mykje å gjera, så det kan ta litt tid men i mellomtiden vart eg så sjukt lei av mitt gamle design at eg laga eit ventedesign med flygande makronar. passar ganske fint i desse paris-tider. om det er noko som er rart eller som manglar så må de berre seifra, eg fiksar og triksar litt meir i kveld også ser me korleis det blir, men ganske gøy likevel.

ps: eg veit at det er mange som ikkje egentlig likar det når ting endrar seg her inne, men berre hold ut og sov litt på det, så går det seg til. lovar.


caroline is going to make a new blog design for me, but in the meanwhile i got so tired of my old design that i decided we need a waiting design as well. flying macarons is a great way to wait, i think.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *