montmartre.

montmartre.
siste dagen han der fine var her gjekk me til montmartre. me gjekk store omvegar så me skulle få pusta inn så mykje paris ilag som me berre kunne.

montmartre.
tripptrapphus.

montmartre.
og fantastisk utsikt som gjer at eg ikkje skjønnar kvifor folk vil bu nokon annan stad sjølv om eg jo gjer det likevel.

montmartre.
etter litt vintage, litt kyrkje og litt panini full av tårer gjekk me for å eta den beste creme bruleen eg nokon gong har smakt. åh!

montmartre.
også skreiv me i parisboka mi ned fine adresser og sånt som eg vil skriva om i magasinet. og det var egentlig slutten på den dagen, for me var så lei oss at me mest låg i hotellsenga etter det, med vondt i magen og i håndledda. eg er heilt aleine no og det er fantastisk og fantastisk vondt. og no skal eg på loppis om eg klarar å finna den.


our last day together was spent in montmartre really just holding hands and trying to breathe through our noses and not think about how it was going to feel when he left.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *