den store sukkersjokkdagen.

paris, day two.
dagen i går starta med to mini-makronar fra vårt lokale patisserie. og frukost, sjølvsagt. 70 cm med baguette. eg har funne eit patisserie som sel grove bagettar, dei heiter “scandinave”, ganske så fint.

paris, day two.
på veg til metroen om morgonen går det til dømes an å stoppa for å sjekka blomeprisar, for det kjem sjølvsagt til å vera aktuelt for meg framover.

paris, day two.
stoppa og såg litt på sko óg. dette er mitt nyaste handlenett, det fekk eg av janne og det er fra samlaget, det er så fint og det er ingen her som forstår kva som står.

paris, day two.
metrokart.

paris, day two.
me køyrte metro til den beste issjappa i byen, og eg fekk to kuler. bitter sjokolade og lakris. sjukt godt.

paris, day two.
så spaserte me litt rundt omkring og eg trudde ein telefon ringte under brua men det var berre han der fine sin mobil.

paris, day two.
og eg var så glad i mi nye alpelue.

paris, day two.
notre dame fra langtvekk.

paris, day two.
så kom me hit! finaste bokhandelen.

paris, day two.
fin fotobok.

paris, day two.
fine postkort og bilder.

paris, day two.
fin fin fin bok.

paris, day two.
så gjekk me til himmelen, også kjent som ladurée. åh. me bestemte oss for å ta lunsj der og fekk dermed denne menyen som såg ut som ei bok.

paris, day two.
dei har det finaste serviset som eg skulle ønska at eg hadde sjølv.

paris, day two.
den finaste personen i verda.

paris, day two.
han der fine sin club champs-élysées.

paris, day two.
eg fekk ein fantastisk fruktsalat.

paris, day two.
også drakk eg te som smakte roser. som sagt: til alle som kjem i bryllupet vårt: dette serviset vil eg ha. i alle fargar.

paris, day two.
litt himmel fekk bli med heim óg, i den mest fantastiske grøne posen ein kan tenka seg.

paris, day two.
så shoppa me litt. på paul smith hadde dei fint tapet i trappa.

paris, day two.
og fine bilder.

paris, day two.
så gjekk me til eit stort varehus der eg fann mitt drømmestoff, det med rosene på. åh! den som fekk ein kjole i det stoffet.

paris, day two.
og med alle silkebånd på.

paris, day two.
han der fine kjøpte seg ei sløyfe óg.

paris, day two.
matavdelingen var så sjukt fin óg. dette er makronar i halve, så ein kan fylla dei sjølv. eller det veit eg forresten ikkje, men det ser sånn ut.

paris, day two.
me kjøpte ei flaske med champagne i alle fall, og drakk den i senga.

paris, day two.
med makronar.

paris, day two.
og lykke i plastglas.

paris, day two.
så tok eg elsklingen min under armen og gjekk på kino. me såg love and other drugs og den var skikkelig fin. me sat i ein pytteliten filmsal med kanskje sju andre personar. dei lo av dei franske reklamane før filmen og da følte me oss som turistar, men det gjekk fint likevel. så gjekk me heim og drakk vin som var så ekkel at det var morsomt og kosa til me sovna.

og i morgon startar mitt aleine-liv her i paris, og eg gler meg skikkelig samtidig som dette er den verste dagen på lenge. han reiser om morgonen og eg er veldig oppteken med å sussa kvar einaste lille bit av hud på kroppen hans.


my day yesterday: ice cream, walking aimlessly around, old and new books, a long stay at ladurée(heaven), some shopping, some macaron eating and champagne drinking, and then we went to the movies! we saw love and other drugs and i really liked it.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *