laurdagsfarvel.

au revoir.
på laurdag hadde eg min farvel-fest. fine folk kom for å drikka vin og sei hadet. eg fekk skikkelig fine gaver som eg skal visa fram snart. eg tok nesten ingen bilder for eg var for opptatt med å drikka vekk sorgene og å klemma folk.

au revoir.
sigridfin.

au revoir.
og heidi med heidi-fletter.

au revoir.
eg lakka synne og sara sine negler med min fine neglelakk.

au revoir.
og me rota i masse boksar i hyllene mine, for eg har så masse rart rundt omkring.

au revoir.
fine sara.

au revoir.
bankebrettet mitt.

au revoir.
chips i eit dørslag. så var klokka plutselig to eller seinare, eg hugsar ikkje, men me sprang i alle fall ut for å møta frøy og fredrik.

au revoir.
me gjekk til grünerløkka brygghus og julie var tøff som vanlig.

au revoir.
maja+eit veldig bra øl+lars si raude lue som eg likar.

au revoir.
synne i vanlig positur. <3

au revoir.
haha! finmaja.

så var eg med fredrik og det kan de lesa om her. no har eg min siste dag her i oslo og eg har masse ting som skal fiksast og ordnast og folk som skal møtast. eg er utslitt samtidig som eg er så sjukt gira, eg har sommarfuglar i fingrane og overalt og hundre plagg som skal vaskast.


on saturday i had my going away-party and it looked pretty much like this. not too many photos as i was too busy hugging people.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *