ein laurdag i mat.

saturday.
laurdagsfrukost er alltid bra: yoghurt naturell med deilig frukostblanding fra food story(sjølv om servicen var noko av det verste på lenge) og eple på toppen. ferskpressa appelsinjuice og grapefrukt!

saturday.
så delte eg og han der fine ein pizza fra villa paradiso før me spratt på kino. me såg another year, den var skikkelig skikkelig fin. og eg åt sherbet fountain, min favorittkinosnop! ganske så fin laurdag.

kva gjorde de på laurdag?


my saturday meals!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Pizzaen ser så god ut at jeg er sulten igjen selv om jeg nettopp har spist. Neste gang jeg er i Oslo skal jeg få bestemme middag.

 • På lørdag hadde jeg espresso- og croissant- og venninnefrokost, før vi var på demonstrasjon for bedre rettigheter for papirløse asylsøkere. Etterpå var det mammalunsj, så venninnemiddag og konsert med kjærestebandet. Fin lørdag, selv om jeg var litt kvalm og slapp. (Villa Paradiso har den beste pizzaen, mm.)

 • på lørdag var jeg i en bursdag med mange gamle venner jeg trodde jeg savnet. men kvelden fikk meg til å innse at jeg ikke hadde mistet noe særlig.

 • På lørdag sov jeg og kjæresten min til tre, begynte å lage pizzaboller, så kræsjet Bybanen utenfor leiligheten vår slik at vi endte opp med å se på den i noen timer og glemte ut deigen som sto til heving. Så kom en superfin venninne på besøk (som jeg tror muligens er på vei til å bli ny bestevenn), og da laget vi ferdig maten og så på Star Wars helt til åtte om morgenen. Fineste dagen/kvelden/natten jeg har hatt på fryktelig lenge.

 • laurdag, då det enno var helg og timane litt lengre enn i vekedagane, tusla eg på jobb før sola hadde markert seg på himmelen, eg rydda, pusla, bladde i bøker og forsynte hyllene med nyheter og bestselgere. eg tusla heim, tusla vidare og sykla ein tur verda rundt på nitti minutt saman med ein frilans reiseleiar. så kom høgdepunktet, då mannen tok på seg dress og kona tok på seg den nye kjolen og me tok bussen til bølgen og moi og åt den beste maten på kjempelenge, drakk alt for god vin og berre elska at me var i live akkurat no, akkurat her.

 • Jeg gikk med post på lørdag, slik jeg ofte gjør, og fikk levere mange spennende pakker i vintersola! Så spiste jeg lørdagsgrøt sammen med kjæresten min, og så tok vi oss et vinglass, og så bar det ut på semesterstartfest. Jeg kjenner fine Ine, som jeg ser har kommentert litt lenger opp, og møtte henne på Chateau Neuf. Kjæresten hennes og resten av bandet gjorde en god jobb! Det ble en variert og veldig fin lørdag!

 • På laurdag vakna eg av eit kjærastsnork. Om kvelden sovna eg etter eit kjærastkyss og innimellom var det enchiladas og sekstitalsdansing og vin. Så fint som berre det.

 • Lørdagen begynte med Zumba med min søster som var kjempegøy! :) Så ble det venninnebesøk, gåtur med biskevofsen, matlagning med min kjære og Inception i sofakroken med fire fine folk og en trøtt hund.. <3

 • eg er ein av dei som har lest bloggen din kjempelenge, men som liksom ikkje har turt å kommentera noko fordi eg ikkje har noko anna å seie enn det alle dei andre seier; du er superflink! diggar bloggen din, må faktisk sjekke den kvar dag.

 • åh. jeg satt helt alene på kino og så another year forrige lørdag. det var en himla fin film å se helt alene i mørket. eller, helt alene – sammen med alle de andre(som Flode ville sagt det).

 • Food Story har tapt seg noko vanvittig dei siste månadane. Dei tilsette er frekke, lite serviceinnstilte, og spiseplikt gjer det umogleg å kome dit for å nyte ein økologisk kaffi, slik som før var mogleg. Ah! Det burde ikkje vore lov, Food Story som var så nydeleg før!