sånt som eg har lyst på.


desse hårklemmene fra ban.do! åh herregud så fine dei er.


denne tapeten!!! fra studio ditte.


denne neglelakken fra deborah lippmann(men det tel ikkje, for eg har nettopp bestilt den fra ebay.)

også har eg lyst på pepperkakeis, ein kanin, ein ny hårspray, ein varmebeskyttande sak for håret mitt, pizza fra villa paradiso og alle tv-seriar tilgjengelig fra senga. det vil eg ha. kva vil de ha?

kva har de lyst på?


today i want: these hair clips from ban.do, this wallpaper and this nail polish(which i just bought from ebay, actually). and i want gingerbreadcookie flavoured ice cream, a bunny rabbit, a new hairspray, some heat protectant for my hair, pizza from villa paradiso and all tv-shows i can think of available for my free usage.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *