paris.

no har det seg sånn at eg reiser til paris første februar for å laga magasin nummer tre som sjølvsagt kjem til å handla veldig mykje om byen og folk som bur der. men det kjem óg til å vera ein masse andre ting, og derfor treng eg hjelp og tips fra alle som har: eg vil gjerne ha tips om fotografar, illustratørar, designarar, egentlig alle slags kreative eller vakre menneske som kanskje til og med bur i paris eller frankrike, men det er ikkje nødvendig. berre spy ut alt de har av interessant informasjon, if you please.

akkurat no leitar eg etter leilighet, så om nokon veit om nokon som skal leiga ut eit par månadar fra første februar eller kanskje eit par dagar etterpå så send meg supergjerne ein mail på mariell.oyre(at)gmail.com!


do you know or know of anyone who should be in my third magazine? or an apartment i could live in from the 1st of february?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *