julefint den siste veka og litt meir.

å vera på juleverkstad i oslo og faktisk vera litt trist for at ein må reisa fra byen i jula.

å pakka inn gåver og le høgt når ein ser for seg folk som opnar dei igjen.

å fly heim og sjå bilen til pappa idet det pyttelille flyet landar på haukåsen.

å komma heim til ein hund som er så glad at han spring inn i stova og tar u-sving tilbake igjen kanskje ti gongar.

å få lov til å hjelpa til.

å kjøpa sin eigen julepynt og tenka nokre par år fram i tid til ei jul med han der fine og meg og kanskje ein fin ein i magen.

å bruka hovudlykt då eg saga mitt første juletre, og dra det gjennom snøen og bli skikkelig kald på føttene men vera ufattelig kry.

å pynta juletreet som eg har saga sjølv.

å gi hunden ein innpakka gris som lagar griselyd og sjå på at han opnar den sjølv.

å bli superkald på dei to minutta eg brukar på å gå fra huset til bestemor også hoppa rett i sofaen med ein fin film og fem klementiner.

å kun få ting som ein ønskar seg og treng, og føla at ein har gitt folk ting som dei ønska seg og fortjenar.

å gå rundt juletreet med svigerfamilien. og ta familiebilde.

spelekveld med min første kokkelimonke med familie som ein ikkje ser så ofte.

fløytekarameller x 1000.

enn du?


christmasy things i’ve done in the past week and some more: wrap gifts, christmas shop, chopping down my first christmas tree and then decorating it, playing boardgames and making fudge.

 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Å spise den beste maten, og bare én uke i året spise alt man ikke tåler, men elsker, aom multe og sennep og kanel og appelsiner/sitroner/klementiner, og masse mat man MÅ ha i julen, men ikke får lov til.

  • i år er jul å være forelska, litt redd for å si det, og å være fylt med en lun følelse innvendig. det er pepperkaker, scener fra et ekteskap og en myk hånd å trykke i kinomørket. <3

  • i år er jul å være forelska, litt redd for å si det, og å være fylt med en lun følelse innvendig. det er pepperkaker, scener fra et ekteskap og en myk hånd å trykke i kinomørket <3

  • Å tenke på julegaven man fikk av de beste venninnene i hele verden: Hjartemagasin #1 og #2, Pukka-te som lukter rosebusk og lavendel, en te-klype formet som et hjerte og en DVD med Aristokattene.

  • Hei Mariell :-) Eg satt her å lurte på hva i all verden eg kunne gjør for å få humøret opp. Det er nemlig på bånn ikveld, og verken fine norske sanger eller kanel-yoghurt hjalp. Jo, fant eg ut – det er en stund siden eg har lest Mariell sin blogg! Og etter å ha lest til der eg var sist eg forlot den – så var humøret betraktelig bedre. Måten du del livet ditt med oss, er så fin at den får selv den beste kanel-yoghurten til å vil forsvinn dypt nedi boksen igjen. Du får sikkert utallige slike kommentarer, men det er så sjelden eg kommenterer – og det skal eg bli så masse bedre på. Du lys iallefall opp dagene våre, du sterke jente!! :-) Du er beundringsverdig.