tre.

eg har tre boksar igjen med magasin, to som framleis er forsegla og ein som står open, klar til å sendast ut i smartpostkonvoluttar til heile det lange land og forbi. det er til saman 169 magasin igjen. eg har solgt 875 magasin sidan oktober, det føles heilt sjukt og heilt sjukt bra. for å få det før jul må de bestilla det før klokka fire på torsdag, om de ikkje vil bestilla det over internett kan de få kjøpt dei litt overalt, desse plassane, det er komt fire nye plassar på lista:

henrik vibskov, tollbugt. 15, oslo
pryd, mercursenteret, trondheim
e-bo, lærdal
papercut bookshop, krumakargatan 24-26, stockholm

om du vil ha dei sendt ein plass som julegåve, altså om du vil ha det pakka inn og sendt til ei anna adresse enn di eiga tar eg imot manuelle bestillingar på mail fram til torsdag. pengane må vera på kontoen min før magasinet blir sendt, så eg anbefalar at alle som vil bestilla ved å overføra til konto gjer det i dag eller tidlig på dagen imorgon! da sender de mail til hjartesmil@gmail.com.

om du ikkje heilt veit kva magasinet er, kan du sjå her. om du er i tvil om det er verdt det eller ei: det er det. eg prøver å vera ydmyk, men det er faktisk eit heilt fantastisk magasin og eg tør å sei det. eg er sjukt stolt.


just to let you know that i don’t have many magazines left, only 169 out of 1044. and order them before thursday if you want to get them before christmas.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Jeg har så lyst til å gi det bladet i julegave til mamma, men vi har brukt opp gavebudsjettet våres for lengst. Det må nok bli en bonusgave på nyåret en gang isteden :)

 • Skal kjøpe no, når eg er studielånrik, og som belønning til meg sjølv for å ha fått A på eksamen i dag :D hurra for meg! Og deg <3

 • Tror nok ikke det blir noe problem å få solgt resten av magasinene :) Elsket det første, gleder meg masse til det andre kommer. Bestilte samme dag du la ut paypal link til betaling (betalt 1.november), men har ikke fått ennå :( Håper det er på vei snart :) Da skal jeg kose meg med det i juleferien!

 • Du har all grunn til å være stolt, magasinet er fantastisk bra! Jeg har et, og et annet et er pakket inn i rødt rosejulepapir med stor sløyfe på og skal snartsnart bli gitt bort til ei som kan kose seg gluggihjel med det i romjula! :)

 • Du har all rett til å vere stolt over deg sjølv og magasinet. Eg har så vidt sett i det på e-bo og har sagt til verdas finaste at magasina dine står høgt oppe på ønskelista. Så eg har altså eit stort håp om at i romjula skal eg kose meg med hjartemagasinet, julekaker og sjokolade.

 • Å, fantastisk at magasinet er på Pryd Ü Skal kjøpe det i morgen. Og i dag leste jeg at Bare Barista i Tønsberg (hvor jeg skal på torsdag) har begynt å selge makroner og sjokolade fra Sebastien Bruno! Nå kan jeg snart spise makroner andre ganger enn i drømme, som jeg har gjort sånn ti ganger eller noe denne høsten. Mens jeg leser Hjartesmil-magasinet.

 • Åh, du virker som en som vil elske min nye skattebutikk. Den heter Herr og Fru Retro og ligger på Sagene, rett ved kaffebrenneriet. Hun som eier det er ung og virkelig flink til det hun holder på med. Å komme inn der er som å komme inn i sitt helt egne skattekammer.

 • Halla Mariell! Kjøpte magasinet for leeeeenge sida, men det har ikkje komt i posten endå. Er det grunn til bekymring, eller er det på veg? :) Ikkje meint som kritikk, berre gira på å få det! Helst før eg reiser heim til jul, slik at eg har magasinet med meg i ferien :)

 • Eg fekk magasinpakka med dei to fantstiske på laurdag, nett etter endt eksamen. Eg låg på sofaen og kosa meg i fleire timar, og noko av det eg tykkjer er finast av alt er korleis du enkelt og greitt syner folk at ulike målformer og ulike språk ikkje gjer ting komplisert og vanskeleg i skriftform, men heller skapar liv og ei kjensle av nærleik i det ein les. Tusen takk for det!

 • i kveld bestillte eg magasinet. det skal få ligge og ventevente heilt til 5.januar, for då skal eg reise til london på språkreise for eit heilt halvt år og då treng eg nok noko fint å roe med ned med på flyet. gler meg!

 • jeg har gledet meg så lenge og så mye til hjartemagasinet, men jeg har ikke fått det (og jeg bestilte for evigheten siden, men jeg flyttet adresse, og de skulle videresende, men jeg vet ikke hva som skjer), og jeg håperhåperhåper at det ligger i postkassen når jeg kommer hjem på fredag… håperhåperhåperhåper.

 • et stk hjartemagasin er på vei til meg fra Lærdal akkurat nå. om 4 timer sitter jeg forhåpentligvis med det i hendene mine. gleder meg som en liten unge! du er fantastisk.