søndagssommarfuglar.

first of september.

i dag er det søndag som ikkje blir som alle andre søndagar. for i dag skal eg på fotografering på ein spennande plass med fine personar, og det gler eg meg sånn til at eg er heilt matt og spent. for det har seg jo sånn at eg driv på med søknadar til skular i london akkurat no, og da treng eg masse nye bilder som seier hei, slepp meg inn, eg er kul og flink og lærer fort. så skal eg på fin middag med andre fine folk, også er det drinks at my place i kveld og når denne dagen er omme skal eg kollapsa og da skal eg sova ein halv dag. og kanskje mellom der får eg tid til å eta ein safranbolle fra deli deluca og kanskje blogga litt om min fredagskveld og min laurdagskveld, for dei var nemlig ganske så fine begge to. men meir om det seinare. håpar de får fortryllande fine søndagar, alle som ein. suss!

 


today is sunday, and i’m going out for a lot of adventures and i hope you’ll be waiting for me when i come back.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *