tredje brev til han der fine

the last few days.
tysdag og onsdag var eg hundevakt for mikla og balder. dei var rampete og skreik til kvarandre men så fekk dei dentastix og da gjekk det okei.

the last few days.
i går var julie og johanne og andrea her. andrea er kusina til julie, og ho hadde purstagen sin her.

the last few days.
mest gøy hadde me det med muffins og med mitt tullekamera.

the last few days.
finjulie med strikkagenser.

the last few days.
kamerajohanne.

the last few days.
kamerajulie.

the last few days.
kameraandrea.

the last few days.
heile natt til i dag såg eg på seriar på internett for eg ville ikkje, fekk ikkje sova, så eg sovna klokka sju om morgonen også i dag var eg på parkteateret med mina.

the last few days.
me sat i tre timar og to kaffe latte-koppar, snakka om ansikt og å vera forfengelig og regulering og mad men og å vera seksten og ha det vondt. ho er så fin å snakka med, og så himla komfortabel og bra så ein ville sitta i mange timar til, men ein annan gong.

no er sara her, me snakkar om alt mulig som me pleier og eg har ete min siste middag utan deg på lenge, i morgon kjem du heim.

 


the last few days i’ve been a dog sitter, a friend throwing a birthday party for someone i don’t know, a person staying up all night watching tv shows online and someone in a café for hours talking about boys and men and love and things that hurt. and mad men. tomorrow my fiancee comes home after being in palestine and i’m looking forward to it.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *