an education.

an education.an education.an education.an education.an education.an education.an education.an education.an education.an education.an education.an education.an education.an education.an education.an education.an education.an education.an education.an education.an education.an education.

i går såg eg an education, som eg har hatt så lyst til å sjå heilt sidan eg såg bileta av den på imdb for lenge lenge lenge sidan. eg måtte sjå den to gongar på rad. carey mulligan er virkelig ein heilt fantastisk skuespelar og eg gler meg så himla mykje til å sjå meir film med ho dei neste åra. filmen er fantastisk på alle mulige måtar, regi og fotografi og musikk og kjolane og åh. ein film de burde sjå i haust, i alle fall.

(alltid nokon som spør: eg lasta den ned gjennom vuze, spelte den av i quicktime og tar bildene med grab med mac(eple+shift+3), ein kan óg kjøpa på play.com, billig og gratis frakt)

 


i saw an education last night and had to watch it two times in a row. i’m looking forward to see more of carey mulligan in the future and you should absolutely watch this film, it’s got everything.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *