oktober.

Pretty Things

i oktober vil eg skriva eit innlegg om korleis eg redigerer bildene mine.
i oktober vil eg skriva eit innlegg om hasselblad.
i oktober vil eg skriva eit innlegg om kor rart det er å vera aleine av og til. og kor fint.
i oktober vil eg sjå masse franske filmar.
i oktober vil eg få ein jobb som eg klarar å ha og som er bra som gjer at eg kan kjøpa meir kjolar og chorizo på gutta på haugen og spandere lunsj på han der fine.
i oktober vil eg ta opp lyd av folk som snakkar om kjærleikssorg på trikken, folk som gret og folk som ler til dei gret.
i oktober vil eg ta bilder av framande som vil ha bilder av seg sjølv.
i oktober vil eg ta så mange bilder eg kan ute før det blir for kvitt, for mørkt, for kaldt.
i oktober vil eg designe bloggar for folk som blir så himla fornøyde og glade for det.
i oktober vil eg laga ferdig eit magasin som blir så mindblowingly fantastisk at eg ikkje skjønnar det sjølv eingong, og eg vil sleppa bombe på bombe om kva som faktisk er med, og de kjem til å eksplodera i lykke av det. lovar.
i oktober vil eg utfordre meg sjølv og folk rundt meg til å sette meir pris på ting, på bestemødre, på landet dei bur i, på folk rundt seg, vennene sine.

kva vil de i oktober?


in october i want to write about how i edit my pictures, about my hasselblad camera, about being alone. i want to watch french movies and get a job so i can buy more dresses and take my fiancee out for lunch. i want to record people crying and people laughing, i want to take pictures of strangers. i want to make blog designs for people, i want to finish a magazine so amazing i can’t even understand it myself. i want to challenge myself and people around me to appreciate things more.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *