if i could dig a hole and die in it, i would.

a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.a bout de souffle.

for litt sidan såg eg og han der fine a bout de souffle(breathless), egentlig berre på grunn av min crush på jean seberg(ho tok livet sitt tidlig, men gud så fin ho var mens ho levde), men óg fordi eg hadde lyst til å sjå meir franske filmar. han som spelar den mannlige hovudrolla, jean paul belmondo er så kjekk og rar og flink at ein dånar litt inni seg, meir enn ein vil innrømma.

så denne må de sjå, og ikkje berre irritera dykk over svartkvitt eller hakkete klipping men heller tenka å. dette er faktisk filma i paris. på femtitalet. akkurat som det var. ingen miksing og triksing, berre akkurat som det var. vakre folk og vakre bygningar og ein kan føla fargane gjennom skjermen uansett. ein får lyst til å klippa håret kort og børsta augebryna med børste og røyka tusen sigarettar om dagen. den har i alle fall inspirert meg så mykje at snart skal eg ta bilder med ein modell styla som jean seberg, og det gler eg meg til. den kostar ca ingenting på play.com, så versågod action.


at the moment i am in love with the movie a bout de souffle(breathless) starring jean seberg. i think you should all see it.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *