facebook.

kvar dag får eg forespørslar fra blogglesarar som vil bli venn med meg på facebook, og sidan eg veldig gjerne vil holda facebooken min privat og for venner(eg har tohundre venner på facebook, berre) pleier eg å avslå søknadane med mindre det står noko spesielt der. for ei god stund sidan laga nora ei fangruppe for meg(forsåvidt ein fantastisk søt ting å gjera), og no har ho gjort meg til administrator der, så framover kjem eg til å publisera statusoppdateringar, fine linkar, youtube-videoar og anna viktig info. så kan de vera litt venn med meg likevel, om de vil. berre trykk på lik dette/like this, også kjem det opp på newsfeeden kvar gong eg skriv noko, og de kan kontakta meg gjennom sida óg. høyres ikkje det fint ut?


just to let you know that i now administer my own fanpage on facebook, so from now on i will post updates and important news on facebook. just press “like” and i’ll show up in your newsfeed!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *