it's britney… bitch.

glee(britney episode).glee(britney episode).glee(britney episode).glee(britney episode).glee(britney episode).glee(britney episode).glee(britney episode).glee(britney episode).glee(britney episode).glee(britney episode).glee(britney episode).glee(britney episode).glee(britney episode).glee(britney episode).glee(britney episode).glee(britney episode).

åh, har nettopp sett britney-episoden av glee, altså andre episode i andre sesong og den var så fantastisk at eg må sjå den ein gang til. eg ser glee-episodane på nett, denne vart sendt på tv i amerika i natt norsk tid og ligg ute allereie no. det gjer eg óg med criminal minds og america’s next top model sesong femten. så veit de det. den som ikkje likar glee må vera ein surpromp. fint når ein er forkjøla og har vondt i heile kroppen i alle fall.

til alle som lurer kvar eg ser: eg pleier å bruka sidereel, men ser litt overalt. forskjellig fra veke til veke.


i just watched the britney episode of glee and am in love with it. have to watch it again immidiately.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *