frogner-fotografering.

IMG_0019hasselblad.IMG_0010

neste helg(altså ikkje den som kjem no, men neste) skal eg vera i frognerparken laurdag og søndag og ta bilder av folk med hasselblad. eg har allereie eit par oppdrag der, men har mange timar der eg ikkje gjer noko. så om du har ein fin kjæreste eller ein fin venn eller tykkjer du sjølv er fin og vil ha nye bilder av deg sjølv så kan du vel senda meg ein mail for å avtala? altså laurdag niende og søndag tiende oktober, i frognerparken. eg er ikkje så fryktelig dyr, men det kjem an på kva de vil ha og kor lang tid det kjem til å ta. mail på mariell.oyre(at)gmail.com. suss.


i’m shooting some pictures with my hasselblad in frognerparken next weekend, and i have a lot of time between shoots to take pictures of people who want me to. i’m not too expensive but it all depends on what you want. mail me about it!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *