the royal tenenbaums.

the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.the royal tenembaums.

the royal tenenbaums var den første wes anderson-filmen eg såg(og han er no min favorittregissør, ved sidan av sofia coppola). eg var kanskje 12 år, me leigde den på narvesen og heile resten av familien min hata den. eg elska den. eg elska margot tenenbaum som var så tøff og vakker. det er ein av mine favorittfilmar, og eg set på pause kanskje tjue gongar, for wes anderson er ingenting om ikkje ein kunstnar. kvart einaste utsnitt er nøye planlagt, og kvar einaste lille detalj er viktig. om eg fekk velga eit hus å bu i, med alle møblar og alle folk, skulle det vore huset deira.

har de sett nokon bra filmar i det siste?


yesterday we watched the royal tenenbaums, which is one of my favorite movies. directed by wes anderson, one of my favorite directors. i would like to be margot tenembaums best friend and live in their house.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *