den siste fredagen i august.

the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.
the last friday in august.
the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.the last friday in august.

vorspiel hos heidi og caroline, innflytningsfest hos joachim med jello shots og masse nye fine og bra folk, strykejernet med maja. min nye rosévinfavoritt(jacobs creek), heimebrent eplevin, twist i ein pose, raud leppestift og å teikna klokker på folk. fin kveld. veldig fin kveld. plutselig var me heime igjen, og dagen i dag har ein merkelig søndagsfølelse over seg.

hadde de fine fredagar? tenk at neste fredag er i september.


friday night, the last friday night in august, was spent partying with nice people i don’t know and drinking my new favorite rosé wine. red lipstick and drawing watches on people’s wrists. today feels like sunday although it’s not.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *