ladurée, nokon?bileta er linka

dette kan kanskje høyrast veldig merkelig eller merkelig sjarmerande ut, men er det nokon av lesarane mine som bur i paris(eller london!) som kunne tenkt seg å gjera meg ei tjeneste? for akkurat no lengtar eg sånn til paris, og det ser ikkje ut til at eg får komt meg dit før eg flyttar dit i februar, og akkurat no skulle eg ha hoppa på eit fly berre for å kjøpa ein boks med makronar på ladurée. så det er det eg lurer på. om nokon vil vera så snille at dei faktisk gjer det, kjøper ein boks med makronar og sender dei i posten så snart dei er kjøpt(putalar sjølvsagt for makronar og porto og litt til!). om du vil, send ein mail til mariell.oyre(at)gmail.com. de andre vil sjølvsagt bli oppdaterte undervegs.

om du fekk velga akkurat kva som helst som kunne dumpa ned i postkassa, kva skulle det vore?


i’m trying to get someone to purchase a box of macarons from ladurée and send them to me in the mail(i will pay, of course).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Jeg flyr til Canada via Paris idag, så hvis de selger slikt på flyplassen kan jeg sørge for å ta med noen til deg!

 • Eg reiser til Paris om to veker akkurat. Det er jo ikkje i dag då, men om du ikkje fått noko til då kan du jo prøva å gje eit pip av eit eller anna slag. Eg lengtar og, ser du :)

 • Akkurat nå drømmer jeg om en fin fin kombisykkel. Eller en finfin kjole. Sløyfer kanskje. Men mest kombisykkel. Noen som vet om noen til salgs under en tusenlapp?

 • Hvis jeg kunne valgt HVA som helst, så måtte det vært brev fra alle mine kjære, pluss en pakke med yndlingssnopet mitt som de ikke selger noensteder her jeg bor, nemlig refreshers.

 • mariamariamaria, den finaste eg veit, flytta til Paris i natt. eg kan tenkje meg at ho les dette snart, og hvis ikkje, skal eg uansett kontakte ho. eg tippar ho har superlyst, nemlig.

 • og eg sjølv skulle gjerne opna og der låg det masse kremkvitt stoff og hundre lys i gult og kanskje nokre i fargar og så skulle eg hengt dei opp med ein einaste gong.

 • ned i postkassa mi kan det gjerne dette brev. den er tom kvar einaste dag og mange seier at dei får tinga dei sendar til oss i retur, sjølv om det både står namn og adresse på vår kasse. me trur at posten saboterer med vilje, og det likar iallefall ikkje eg.

 • Hvis jeg hadde fått en tidsmaskin som kunne spolt forbi de neste en og en halv dagene så hadde jeg blitt veldig glad. Da slipper jeg all pakking, rydding og nervøs venting. Jeg vil at det skal være lørdag og aller helst NÅ, med en gang. Jeg skal begynne på folkehøgskole og jeg grugleder meg så mye at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.

 • Jeg skjønner egentlig ikke at du og Jostein har vært sammen så lenge. Han er jo i en mye høyere liga enn deg.. Kanskje hvis du ikke spiste så mange makroner, ville du sett annerledes ut?

 • Om jeg fikk velge hva som helst som skulle dumpe ned i postkassen, ville det vært en pakke full av forskjellige te-typer i løsvekt. Det skulle vært kokos-te, vanilje-te, kanel-te og hylleblomst-te :)

 • Mmm… Hva som helst? Tror jeg ville holdt en knapp på et laangt brev, med foto i, fra noen av de som bor så langt borte :-) MEN jeg hadde ikke sagt nei til frø heller, blomsterfrø, kanskje umerka til og med slik at det blir en heidundrende overraskelse når de vokser til!

 • Det ser ut som om èn person som har bestemt seg for å si noe stygt til Mariell, har greid å trigge flere lesere til å henge seg på og at det nesten har utviklet seg til en “plage-kampanje”.

 • Diana: kva veit du egentlig om kor mange makronar eg et eller ikkje? eg tippar at eg veit meir om og lagar mykje sunnare mat enn du gjer, og går for augneblinken ned i vekt på grunn av det. som sagt i den forrige ekle kommentaren så er eg og min forlovede akkurat like, heldigvis. og han treng og elskar meg like mykje som eg elskar og treng han. han forgudar meg og kroppen min.

 • Skjønner meg ikke på disse frekke jævlene her.. Herrigud, måtte være en person med en ganske så stor sinnlidelse som skrev den kommentaren til Anne Kjersti! Hørtes ganske ustabil ut i alle fall … Sånt må man bare le av, herriiiguuuuud..

 • Får du sett IP-adressene til “Anne Kjersti”, “Diana” og “Jannicke”? Får en mistanke om at noen av disse er samme person (og den samme som kom med stygge kommentarer anonymt på Formspring).

 • jeg vil sende deg hundre av de beste makronene og hundre porsjoner med kjærlighet. og hundre fy og skjerpings til slemme jenter i samme slengen. håper vi sees snart, uten at jeg nødvendigvis stalker deg (eller jostein) <3

 • Jeg synes du virker helt nydelig både på innsiden og utsiden. Jeg aner ikke hvordan du takler å få sånne kommentarer, men jeg vet med meg selv at jeg hadde nok ikke turd å blogge igjen. Jeg er utrolig takknemlig for at du gjør det, though. Håper du har det fint, og håper noen vil sende makroner til deg. Jeg skal prøve Sebastien Bruno sine når jeg reiser til Oslo i Oktober. <3

 • Får du sett IP-adressene til “Anne Kjersti”, “Diana” og “Jannicke”? Får en mistanke om at noen av disse er samme person (og den samme som kom med stygge kommentarer anonymt på Formspring)

 • Jannicke: her.re.gud. eg har det som eg har det rundt meg og ser ut som eg gjer fordi det gjer meg glad. eg elskar kjolane mine og kler meg ikkje i dei fordi eg vil sjå “posete” ut, men fordi eg elskar å omgi meg med sånt som er fint. han der fine er heilt absolutt nydelig i dressjakkene sine og sine gamle sko, han er og ser heilt fantastisk ut. moderne og rent og pent høyres heilt utrulig deprimerande ut.

 • Sussie: det er ikkje samme ip-adresse, men dei første ni eller så talla er dei samme, så det kan vera nokon som sit på ein skule og skiftar datamaskiner, eg veit ikkje heilt korleis det funkar. :/ trist om det er samme person, men óg om det faktisk finst tre så sinte personar som samtidig kommenterar.

 • kjære mariell. en storstor klem til deg, og siden det er ønsket ditt: gratulerer med å ha gått ned i vekt! jeg vil legge til at jeg syns du ser fantastisk ut uansett hvor mye eller lite du veier. for meg er det det indre som teller; og slik jeg oppfatter deg er innsiden din minst like vakker som utsiden! du er fantastisk. spis makroner, kos deg masse og gå i akkurat det du vil. jeg heier på deg! tusen takk for at du sprer glede! (ekle mennesker, gå og legg dere.)

 • Det gjør vondt å lese noen av kommentarene her inne. Ordentlig vondt, gråtevondt. Ikke bare fordi den som omtales i slike kommentarer ikke kan unngå å kjenne et ekkelt stikk langt langt inne i magen – jeg tror nemlig Mariell er sterk, tøff og intelligent nok til å se at disse håpløst formulerte linjene kommer fra mennesker man, hvis man hadde hatt mulighet, ville sendt til en planet langt unna Melkeveien, hvor de kunne vært ekle mot hverandre, rullet seg i hverandres dumhet, dyrket hverandres snevre verdensoppfatning.

 • Enkelte mennesker kan ikke ha det godt med seg selv! Men jeg håper uansett at du alltid kommer til å være den du er, og blogge like fint som du gjør :) Og at noen sender en haug med makroner til deg. Hvis du reiser til London en gang bør du forresten legge turen til Notting Hill – jeg husker ikke helt hvor, men det er et konditori der som har fantastiske makroner. Jeg vet ikke i hvilken klasse de kommer i, opp mot Paris-makroner, men jeg syns de hvertfall er gode :) You go girl!

 • Eg ønskjer ikkje meg noko i postkassa no, men eg håpar at dei pakkane eg har sendt til fine folk snart kjem fram. Det er så kjekt å gjere folk glade når dei ikkje ventar det.

 • Jannicke/Person som har store store store problemer: Jeg er så himla glad for at jeg ikke har noe personlig å gjøre med så kvalme og ufordragelige mennesker som deg. Å si noe sånt til noen er rett og slett å syke så lavt som menneske at menneskeverdien din synker betraktelig. “Alle mennesker er like verdt”, hell no. Mennesker som deg synker under skalaen på menneskeverdet. Du er patetisk beyond words. Skam deg.

 • Hei er en jente på 15 som ser på det som ett av mine største idoler! Du virker som en helt FANTASTISK person og har en mega fin stil! Skulle virkelig ønske flere personer som deg!

 • Kan ikke forstå at noen mennesker tør å kommentere slike kommentare? Skulle gjerne likt å sett dem takle å få slikt dritt slengt i ansiktet.

 • Det var da svært så lavt disse jentene skulle synke da? Kanskje en hobby ville vært greit? Du er forresten fola pen, Mariell, size doesn’t matter.

 • Hmm. Nå ble jeg lei meg. Du er vakker, Mariell. Du har vakre ting. Du har innsett hvor viktig hverdagsgleder er, og hvor viktig det er å ha vakre småting rundt seg. Kjolene dine er forresten superduperfine. Så det.

 • Hva i h****** får folk til å skrive sånne slemme og unødvendige ting til hverandre?!? Hva i alle dager kommer ut av det? Jeg fatter det ikke! Herregud, hvis du ikke har noe hyggelig å si- hold kjeft!!!

 • Mariell! Fy faen, jeg blir så provosert av dette. At det finnes mennesker som vil andre så vondt er helt utrolig. Det er uansett ikke en person som har det helt godt med seg selv, Vi får tenke sånn. Det lyser sjalusi lang vei, og jeg anbefaler personen å skaffe seg en psykolog.

 • Heldigvis er det bare tre som skriver ondskapsfulle kommentarer her, og nesten seksti som skriver gode! Bare stå på videre, Mariell. Og prøv å ignorere disse folka som bare er ute etter å lage dårlig stemning. Du er fin! :)

 • At noen har HJERTE til å sitte og skrive stygge til verdens søteste jente. Vedkommende skulle ha blitt sperret inne på livstid med Dacapo på en høytaler KONSTANT!

 • Det her fortjener du ikke, Mariell. Og tenk at det er en person som er gammel nok i sitte på et universitet som skriver det der, det er jo helt på ungdomsskolenivå. Voksen på utsiden, ondskapsfullt lite barn på innsiden. Sånt skinner heldigvis ofte igjennom, ekle mennesker avslører seg selv, og lever kjedelige, bitre liv der de hele tiden er redde for at andre mennesker skal dømme dem på samme måte som de selv dømmer andre. Det må være en slitsom tilværelse. Nei, kos deg med Jostein, Paris, makroner, kjoler, kunst og kjærlighet du Mariell. Du er finest.

 • Du er jo så utrolig fin, og inspirerer og hjelper meg masse med nynorsken min. Du har så mye og vet om så mye fint. Hvordan går det ann. Elsker det når jeg leser “himla. fint.” Det er nesten sånn at jeg ikke tror du er en ekte person på en måte. Er det mulig å ha så utrolig mange fine ting? Det fineste med deg er de fine følelsene du formidler. Elsker det. “all you need is love” the Beatles.

 • Knis, når du hittil ikke har fått èn (såvidt jeg har sett) styggedom av en kommentar tidligere, og det vips, plutselig ramler inn opptil flere på samme innlegg, så er vel den stakars sjelen (som sansynligvis fløy mellom kompjuterne på skolen sin, og fant på forskjellige navn i svingen)godt avslørt.

 • åh, dette er derfor jeg heller foretrekker guttevenner fremfor jentevenner. Jenter kan være så ondskapsfulle, jeg skjønner ikke hvordan det går an!

 • Jenter suger, Mariell. Og du er så flott og skjønn som holder bloggen din optimistisk og inspirerende uansett hvilke mennesker som forviller seg inn hit og bestemmer seg for å bryte deg ned så mye som mulig. Beklager på hennes/deres vegne for den del.

 • dem/den som har kommentert dritkommentara e dritunga. enkelt og greit. blir flau over at dem e fra Tromsø. e jo fra tromsø sjøl. (dritunga skal man forresten drite i).

 • mariell! du er strålande vakker! hugs det! og maten(vertfall dei rettane du legg ut ingredienser til)er fantastiske og gledesfyllte. kjolane dine er ein åpenbaring av smil, og ein hyllest til alt som er fint i verda. bileta du tek er personlege og uttrykksfulle,sterke. orda du skriv er fantastiske og djupare enn nokon anna blogg er har lest. eg hatar usunt kroppsfokus som seier at å vera tynn er den einaste måten å sjå fin ut på. bull.shit. til dei.

 • Må si jeg mister mer og mer troen på mennesker når jeg leser de tåpelige kommentarene fra disse (eller den ene?) idioten (e). Bra det finnes folk som deg som løfter det opp igjen. Jeg skjønner virkelig ikke hva som er galt med folk.

 • Det skumle med internett er at man ofte kan treffe på syke mennesker man aldri ville hatt noe med å gjøre ellers. Lurer på hva som motiverer folk til å skrive slike motbydelige ting? Du er et mye flottere menneske enn denne bitre, hatske personen muligvis kan være! Husk at dette bare er én person, mens hundrevis av andre leser bloggen din hver dag og synes både du og bloggen er fantastiske.

 • Eg fattar ikkje at det er mogleg. Eg fattar det berre ikkje. Du er eit lys i livet til SÅ mange, Mariell! Og du har ein skjønnheit både ved første augekast og når ein blir meir og meir “kjend” med deg via bloggen din som få andre har. Og du viser mellom anna via dette her at du er KJEMPEsterk; KOR mange trur du ikkje ville slutta å blogge etter dette?

 • jeg kan nesten ikke tro mine egne øyner. hvordan kan noen ha hjerte til å skrive slike stygge og umenneskelige kommentarer til en så søt jente med ett så stort hjerte som deg. jeg blir rett og slett provosert. du virker som en fantastisk jente mariel, og jeg beundrer deg virkelig. din nydlige blogg og nydlige personlighet som du sprer her på bloggen din er virkelig beundringsfull. takk for at du er som du er og blogger som du gjør! hev deg over de stygge kommenarene, de betyr absolutt ingeting!

 • posete kjoler? de vakre kjolene dine sitter så perfekt. som spøtta på. fine kjoler, fint hår, flott mariell. flott interiør. flott alt. i tankene sender jeg deg klinkekuler, kattunger, såpebobler, blåhvaler, blomster og tusen makroner fra paris.

 • Du er nydelig! Visste ikke at formfulle damer hadde lov til å bruke blomstrete kjoler før jeg leste blogen din… Så nå har jeg skapet fullt hehe ;)

 • hei, ville bare si at du er veldig fin. finere enn finest ble du med det nye håret! er så dårlig på sånt så jeg lar Matthew gray gubler ta seg av det:

 • mariell, du er så utrolig fantastisk. noe av det jeg beundrer mest med deg er at du klarer å ha et så utrolig lyst og regnbueaktig “hei-jeg-smiler-og-drikker-strawberry-daiquiris-på-torsdag” liv når du er født med et mørkt lynne. det er ikke lett, og det finnes så mange ekle mennesker. du er absolutt ikke en av dem, og du gir meg lyst til å prøve å smile sånn ca. hver dag. såpebobler.

 • du er fantastisk. nydelig, snill og herlig. det er dét som tel. om håret ditt hadde vore grønt og rosa, om du hadde hatt ein utvekst på nasen på størrelse av eiffeltårnet, så betyr det ingenting. for du er uansett nydelig, fantastisk, snill og herlig. og eg kjenner deg ikkje ein gong.

 • Jeg blir også flau over å være fra Tromsø..Folk som skriv sånne ekle og sårende kommentarer til andre (som dem engang ikke kjenner!) har det virkelig tungt med seg selv.Får nesten vont av å bare tenke på hvor lavt enkelte kan synke.

 • .. jeg har ikke ord. mariell (jeg trosser mine prinsipper og skriver navnet med liten forbokstav for å gjøre deg glad), du er helt fantastisk fra ende til annen, og jeg får ikke sagt nok hvilken inspirasjon du er. Virkelig.

 • Jeg slenger meg på! Syns du virker som en helt fantastisk person og som en kjempeinspirerende og flott venn å ha. Og jeg liker å se hvor flotte jentene som leser bloggen din er – stort sett! Det er de du skal bry deg om :)

 • Jeg fant ut av at jeg måtte skrive en gang til på dette innlegget, etter å ha lest de slemme kommentarene du fikk her.

 • Jeg blir så sint når jeg leser slike kommentarer. Hvem er det folk tror de er som har rett til å være slemme mot andre på denne måten?

 • dette kan kanskje høres merkelig ut, men jeg pleier å ta usaklige negative kommentarer som et kompliment. oftest så kommer de fra personer som er det motsatte av det jeg ønsker å være, så det betyr at jeg gjør noe riktig. man vil vel for eksempel ikke at en forfatter man synes skriver elendige bøker skal like det en skriver.

 • altså. hva er det folk tenker med og på når de sender sånne kommentarer? hva er det som får folk til å tro at de har rett til å kommentere på noe sånt bare fordi du skriver en blogg? blir så sint og irritert at jeg bare sitter her og banner for meg selv.

 • Jeg har slitt en stund med å formulere denne kommentaren min, men jeg må vel bare begynne et sted, og hvorfor ikke med starten?

 • Får helt vondt av å se at noen kan skrive noe så fælt til en så søt og nydelig jente som deg! Det er nok bare en patetisk jente som er helt grønn av misunnelse som sitter å kommer på all den dritten. Jeg syns ihvertfall du virker som en fantastisk person og skjønner godt hvorfor forloveden din er så oppover ørene forelsket i deg.

 • Jannicke: hahaha, skjønnar du ikkje at eg ikkje kunne brydd meg mindre om kommentarane dine? skjønnar du ikkje at du druknar i positiv energi fra alle dei andre fantastiske jentene? ser du ikkje sjølv kor patetisk det er å kommentera på den måten?

 • Det finnes dessverre noen mennesker som ikke har respekt for andre og rett og slett mangler helt vanlig folkeskikk! Jeg ble rett og slett sjokkert av dette her, det er faktisk helt valgfritt å lese en blogg. Om du ikke liker bloggen/bloggeren så kan du da for svarte lukke igjen nettleseren uten å slenge ditt i ansiktet på en som er villig til å by på seg selv foran mange mange fremmede. Det krever stort mot å legge ut så mye om sitt eget liv på Internett, og Mariell er en av de få her i landet som gleder mange mange mennsker HVER ENESTE DAG. Skulle gjerne sett en av dere eklinger gjøre det…

 • SV: Nei han bor i sjette :) Han har brunt hår og som oftes briller (samt sjegg fordi han bare barberer seg når han ser meg, haha). Jeg håper alltid at jeg skal møte deg i heisen der eller noe, sånn helt tilfeldig, for jeg tror det hadde vært fint. Men så føler jeg meg litt som en stalker og kjæresten min forstår ikke helt hvorfor jeg syns det er så spennende å være på besøk hos han :p

 • Huff nå har jeg ordentlig klump i halsen. Du er en stor inspirasjon, og er så sinnsykt flink til å se på deg positive i livet. For et år siden fikk jeg en ide fra deg om å skrive ned ting som gjør meg lykkelig hver dag, noe som hjalp meg gjennom en periode med depresjon og triste tanker, og som har fått meg til å fokusere på alle de små, flotte tingene i livet. Tusen takk Mariell!! DU ER FANTASTISK <3 (hjertet mitt smiler når jeg leser bloggen din :) )

 • Kjære kjære Mariell! Du er virkelig fantastisk og herlig, og du kan ikke tenke deg hvor mye du inspirerer meg! Har jeg en dårlig dag, kan jeg bare gå innom bloggen din, og så blir dagen med ett litt lysere. Jeg håper virkelig at den/de som skrev de dumme kommentarene ikke mente dette seriøst, isåfall må de ha veldig lite i toppen! Og jeg elsker alle kjolene dine!

 • mariell: eg håpa virkelig du ikkje bryr deg om kva folk seier om deg (av dei ufine tingene altså). du er fin. du får dei fleste lesarane dine til å smelta. det er eg heilt sikker på! og vi lika deg akkurat som du er.

 • Jeg er i Paris nå, men vet ikke hvor jeg får kjøpt det “/ Er på skoletur, så det er ikke så mye tid heller. Skulle gjerne ha gjort det hvis jeg hadde funnet det! Skal ha det i baktankene :-)

 • Å, jeg vet masse andre jenter har sagt det også nå, men du fortjener å høre det så uendelig mange ganger: DU ER NYDELIG. Du er fantastisk, inspirerende, sjarmerende og herlig, og vi er så mange som synes det. De kommentarene var så ekle at jeg faktisk ble litt kvalm, jeg leser høyt for mannen min med ordentlig sinne i stemmen, og han freser han også fordi de er så ekle. Virkelig, du er så nydelig!

 • Jeg føler meg nesten litt dum, for det er blitt sagt så mye fint allerede… Jeg har ikke lest bloggen din så lenge (og klarer av en eller annen merkelig grunn ikke å følge den med Blogger), og jeg har aldri møtt deg eller noe, men jeg er liksom glad i deg likevel. Det sier vel litt om hvor flott du er. Var bare det, som du ville sagt.

 • Du er så utrulig fin, og eg blir oppriktig lei meg av dei stygge kommentarane du får. Ingen fortjener å bli rakka ned på på den måten, og ingenting av det som blir skriven av negative ting her stemmer. Du er ei vakker og fantastisk flott dame, Mariell! Ikkje ta deg nær av kva slike sjalu og einsame menneske seier om deg – alle veit at du er nydeleg.

 • Ja folk med rabies og for lite omsorg under oppveksten vil alltid eksistere dessverre- berre sjå på ho der “Jannicke” med alle sine alias. “Ingen er så nydelig som du” sang Tor Endresen og eg tar en trall for deg;) Les bloggen din kvar dag enda eg e ei”gammal dame” på heile 29 år;) Du e so flott atte fytti katta:)

 • gjør mot andre som du vil andre skal gjøre mot deg står det.. for noen frekke kommentarer du har fått , helt ufortjent. De er sjalu fordi du og kjæresten din elsker hverandre og har det fint. Ikke alle har en fyr som elsker en så mye som det du har kanskje;) derfor bryter sjalusien ut.. Du fortjener det uansett :) Og du er fin som du er :)

 • Mariell, du er fantastisk uansett hva andre sider. Jeg ser virkelig opp til deg. Også er du nydelig og har fantastisk fine blondekrager og blomsterkjoler! Elsker det!

 • Mariell! Du er vakker, fantastisk, inspirerende, nydelig, spesiell, kreativ, ekte… Du er et stort forbilde for meg, du har lært meg utrolig mye om det å tenke positivt. Om å skape seg et univers som man kan fylle med alle de vakre, viktige, fine, fine tingene man trenger, og stenge de kjipe tingene ute. Det er hardt når noe ekkelt trenger seg inn i det universet, men jeg håper (vet:) at du tar til deg dette alt fine folk kommenterer. Det er sant alt hva folk sier, du fortjener ingenting annet enn det beste. Husk det.

 • Mariell, du er nydelig. Ikke bry deg om sånne folk, de har tydeligvis problemer med seg selv. Hev deg over det og feir med bringebærsjampanje og makroner :)

 • kjære vene, vakre pene Mariell selv om du sikkert ikke tar til deg på patetiske komentarene fra en bitter student på universitetet i Tromsø- så vil jeg si at jeg syntes du er nydelig, inspirerende, fasinerende, vakker, spennende og tvers igjennom flott.

 • Du fortjenar alt godt. Etter å ha lese nedover kommentarlista forstår eg at du har fleire vennar og fans enn du har fiendar. Det er lett å forstå, når du gledar så mange med bloggen din <3

 • Jeg blir så utrolig lei meg når jeg ser hvor ondskapsfulle enkelte kan være! Men, etter å ha lest alle kommentarene her, så er det rimelig klart for meg at det er sinnsykt mange mennesker som er vanvittig glade i deg, Mariell, selv om de aldri har møtt deg tilogmed! :)

 • Jeg får vondt i hjertet av disse kommentarene. Du som virker så herlig og fin! Noen jenter er slemme. Av en eller annen tåpelig grunn. Du er fantastisk som svarer og er ærlig og glad i deg selv og står for det. Det finnes jo ikke noe mer sjarmerende i hele verden enn det :)

 • Nå vet du i allefall at du har en arme av beundrere som du daglig gleder og inspirerer. Aldri så galt at det ikke er godt for noe!

 • FY FAEN så sinnsykt stygge kommentarer enkelte spyr ut av kjeften sin. Hva vet denne “anne kjersti” om motgang i livet til mariell? Så vidt jeg har lest, er ikke alt bare stas, selv om hun er en positiv og glad jente?

 • du er flott. på alle mulige måter. jeg håper alle de positive kommentarene fra hundrevis av mennesker huskes bedre enn de få få kommentarene fra det som antakeligvis er den samme, misunnelige sjelen. du er virkelig fantastisk.

 • Fy f…..! Disse kommentarene sier veldig mye om den stakkars personen som bruker dagen sin på å slenge dritt til andre istedet for å ta tak i seg selv. H*n kan ikke ha det så bra… Hurra for fine deg, Mariell. Du er knakende flott, bare så du vet det!

 • Herregud, for noen patetsike kommentarer! Skjønner ikke at noen får seg til å være så ekkel. Jeg synes du er en kjempenydelig og jente, og jeg elsker bloggen din:) Og jeg gleder meg massemasse til neste magasin, det første var helt fantastisk:)

 • Åh, kjære vakre fine Mariell! Jeg fatter ikke hva som går av denne personen i Tromsø som kan finne på å skrive så ufyselige, ekle, unødvendige ting. gog fantasi har (hun?) som finner på flere “meninger”, og ALTFOR MYE fritid og vondt inni seg som tas ut på andre.

 • Hvis det virkelig er en og samme person som har skrevet dette… Det virker jo som om vedkommende er psykotisk. Mentalt friske og voksne mennesker har ikke behov for å terrorisere andre på den måten. Stor og varm klem fra ei som sikkert veier dobbelt så mye som deg, men som allikevel gir F i hva andre mener om det.

 • eg ville slenge meg på og seie at eg og er enig i at du er ei vakker jente, med ein magisk blogg som vi lesara er så heldige å få titta på.

 • Jeg har aldri kommentert bloggen din, men jeg følger med hver dag. og jeg vil bare si at du er flott, Fantastisk og utrolig flink til å skrive. Jeg liker bildene dine og du gir meg inspirasjon. Du har en av de fineste bloggene Og jeg vil tro at du har en kjempe fin personlighet.

 • jiiz, at det er mulig å være så patetisk og smålig. jeg lurer virkelig på hva disse jentene får ut av å skrive sånt. det er skikkelig trist.

 • Mariell, jeg ble så lei meg av å lese de kommentarene. Jeg synes det er kvalmt at noen mennesker fastslår andre menneskers verdi ved å vise til hvor mange kilo de veier. Det er da helt irrelevant! Det handler ikke om hvor mange makroner man spiser (noe så tåpelig) eller hvor vidt ens skritteller viser et større tall enn andres på slutten av dagen. Det handler om å kunne leve det livet man helst vil og gi av seg selv til andre og ha blogger med over tusen lesere og gi ut magasin nesten helt selv før man er gammel nok til å gamble i Las Vegas engang. Det er det som betyr noe. Det betyr alt. At man selv har det bra. Og jeg vet med meg selv at denne bloggen gi meg så mye glede og inspirasjon at jeg oppriktig talt hadde følt at noe hadde manglet i livet dersom den skulle bli lagt ned. Vit det, og vær så snill og ikke ta deg nær av slike forferdelig sårende kommentarer. Jeg tror ikke jeg behøver å fortelle deg at hun/de som skrev dem har forferdelig kjedelig(e) liv uten makroner og onsdagsfester og fine blomsterkjoler i stedet for tvangstrøyebukser. Du er aller finest!

 • Nå forstår jeg hvor himla viktig det er at sånne som meg, som aldri kommenterer selv om jeg leser bloggen din hele tiden, skjerper meg. Jeg er uendelig takknemlig for at du orker å fortsette å spre kjærlighet selv om noen er ufattelig ekle. Jeg håper hundre snille kommentarer gjør det enklere å takle de stygge kommentarene, og jeg er glad du vet at du er fantastisk selv om noen mennesker synes det er gøy å trykke andre ned i støvet. Du er nydelig, bloggen din er nydelig, du er talentfull og smart, ikke glem det!

 • Nydelige, nydelige du, jeg er sjokkert over at “mennesker” kan oppføre seg slik mot andre, herregud. Jeg har dedikert et blogginnlegg til deg, du fortjener virkelig ikke den slags negativ eksponering. Du er så FIN, jeg elsker deg og bloggen din, perfekte menneske <3

 • selvfølgelig er dette vondt å lese for deg, men jeg tenker også på forloveden din og hvor fælt det må være å se at noen gir slike kommentarer til personen han er så glad i. jeg kjenner at jeg reagerer kraftig på hvor onde folk er, og jeg kjenner deg ikke engang.

 • Jeg skulle kommentere noe trøstende, men så ser jeg at hele verden har kommet meg i forkjøp allerede, så bare sier det:

 • Og forresten.. Akkurat nå ønsker jeg meg den tromsøjenta i postkassa. Når folk er så himla slemme over nett vil jeg bare røske dem fram fra skjermene og rope litt. Hun er nok ikke like tøff når hun ikke har datamskin(er) å gjemme seg bak lenger…

 • Jeg har ikke ord… Så jævla sleip noen kan være altså! Jeg synes du er kjempefin! Nyt macronene dine Mariell :-) Og du… Lykke til med bryllupsplanleggingen ;-)

 • jeg synes det er skremmende at noen jenter klarer å lire av seg slike ting. og en ting jeg ikke helt forstår; hvorfor skal de terrorisere akkurat DEG, finefine deg, med slike forferdelige kommentarer? hva har vel du gjort, som fortjener slike? du, som bare sprer livsglede og kjærlighet til andre mennesker? jeg blir så ufattelig trist på dine og jostein sine vegne.

 • Ser at det meste jeg hadde tenkt å si er sagt, men du fortjener premie. At du holder ut er så utrolig tøft, og at det finnes jenter som det der er skikkelig, skikkelig skremmende. Du er en inspirasjon for oss alle, bare se hvor mange som bryr seg om deg, og som vil deg alt vel. Skjønner at drittkommentaren sitter lengst inne, men husk på alle oss som setter pris på Mariell som viser både lyse og mørke sider ved sin hverdag.

 • nå ble jeg skikkelig sint her! Jeg leser denne bloggen hver dag, og føler meg alltid inspirert og glad etter jeg har lest den! Bildene dine er vakre, du er vakker, forloveden din er vakker, og dere er vakre sammen. Patetiske er de som er slemme med deg! Du har en nydelig blogg, som stråler og er positiv. Du virker som ei herlig jente, som på tross av hu har det vanskelig noen ganger, (noe de fleste har.) lager en fantastisk blogg som andre kan kose seg med. Jeg KOSER meg når jeg leser bloggen din. De ekle jentene kan dra dit pepperen gror! Håper du fortsetter i mange, mange år fremover!

 • Jeg ville bare stikke innom kommentarfeltet og si at du virker som en ordentlig god jente! Jeg ble helt tilfeldig oppmerksom på bloggen din, og jeg elsket den fra første stund. Bildene, måten du skriver på, hva du skriver om – alt er så utrolig behagelig! Om jeg har en del dårlig dag hjelper det alltid å lese noe på siden din, eller bare se på bildene. Det kjennes godt og rolig på innsiden!

 • Og, som min kjære venninne sier: Kropp er Topp! En fyldig kvinnekropp er jo så flott! Jeg har selv noen kilo til overs, og jeg er kjempestolt over kroppen min. DU er flott Mariell! :-)

 • Du virker som om du er ei flott jente og i alle fall i samme liga som din forlovede. Dere er kjempesøte sammen. Du har klart å lage en blogg som gjør folk glade, istedet for å gi dårlig samvittighet for det vi enda ikke har rukket. Og at du går i blomsterkjoler og har gammelt interiør er noe av det jeg elsker med bloggen din. Du tør noe jeg, og sikkert mange andre ikke tør. Er vanskelig å være fargerik i Norge, men du inspirerer til det! Og det viser at du er i en liga mange andre ikke er i. (Nå syns jeg helt ærlig at ingen er i ligaer, og i alle fall ikke i forskjellige. Og spesielt ikke basert på utseende, men når folk først bruker de utrykkene) Du er en inspirasjon, så fortsett å blogge.

 • Misunnelse får jammen mange merkelige utslag… Eg sluttar meg til alle dei andre som har stilt seg på sida di og seier: mariell – du er strålande! Teite haters kan berre gå og stille seg i skammekroken og dunke hovudet hardt i veggen til dei kjem på betre tankar. k?

 • Det vil alltids finnes onskapsfulle personer som slenger fra seg dritt.. men de har det bare ikke bra med seg selv.. Misunnelse. Hev deg over dem, du er helt fantastisk nydelig tvers igjennom. <3

 • Eg sit på universitetet i Tromsø, og fekk nesten skuldkjensle sidan eklekommentarane kjem herifrå. Håper den vesle avundsjuke personen les alle kommentarane her og tar dei til seg. Ein får det ikkje bedre med seg sjølv av å rakke ned på andre. Fine Mariell, det er mangemange her på universitetet som elsker å følgje med på bloggen din, vonar det ikkje det stikk i hjartet når du høyrer om UiT no.

 • Mariell! Jeg veit jeg bare blir en kommentar blant hundrevis av andre fine, men altså.. Du er helt fantastisk! Jeg vet at de få stygge kommentarene man får kan ha så mye større effekt enn de tohundre andre, fine. Hør på flertallet akkurat nå :) du er herlig!

 • Først en unnskyldning ettersom jeg ikke har kommentert på evigheter. Unnskyld. Det har skjedd litt for mye. Jeg har imidlertid kikket innom stadig vekk.

 • Jeg pleier stort sett aldri å kommentere på bloggen din, jeg leser den bare :) Men nå måtte jeg bare si noe. For det første: Hvis det faktisk er en person som sitter og skriver de kommentarene, må jeg si det er en UTROLIG tragisk måte å tilbringe dagen sin på.

 • Åh.Ladurèe Bon Aparte (Saint-Germain-des-Prés-distriktet)har en helt nydelig cafè (eller tea-room, som de kaller det)hvor man kan spise makronene om det regner ute, eller om man bare har lyst til å drømme seg bort. Øynene blir aldri mette. Jeg ønsker meg lakrismakroner med karamellfyll i posten! Kjøpte en hel eske med favorittene, siste dag i paris, og glemte de igjen i taxien på vei til flyplassen. Håper taxisjåføren hadde samme smak som eieren (:

 • Jeg føyer meg med i rekken over alle som mener du er fantastisk flott. Du ser nydelig ut, kanskje aller mest fordi du sprer positivitet og har en fantastisk utstråling. Og kjærligheten mellom deg og han fine skinner gjennom så tydelig at ingen betviler at dere er perfekte sammen! Kos deg i helgen, med det nye utrolige fine håret ditt!

 • DU ER VAKKER! ♥ Har selv fått mye stygt slengt etter meg fordi jeg er overvektig, og det er virkelig ikke noe hyggelig. Men du er fantastisk fin, og ikke stor i det hele tatt. Til helvete med dem som sier noe annet. Stå på, flinka!

 • Helt seriøst, jeg er målløs, jeg vet ikke hvordan det går an! Jeg blir så utrolig lei meg! Jeg er alltid innom bloggen din og den får meg alltid til å smile, og jeg elsker at du går for en personlig stil.

 • jenter kan være de ondeste skapningene som finnes, særlig de som ikke unner andre å ha det godt. Jeg tror nok denne personen kjeder seg mye, leser på bloggen din hver dag og er super missunelig på at du klarer å virke så positiv, til tross for at du selv innrømmer at du ikke har det så godt bestandig. Jeg sier som alle andre her, ignorer denne personen. Hun er ikke verdt mageknip og tårer.

 • Selv om det er mange som har allerede sagt det, vill jeg og si det. latterlige jentunger. som setter seg ned å gjør sånt mot flotte kvinner. voks opp, ærlig talt.

 • Digger bloggen din! Og du virker som en helt fantastisk person :) Ikke bry deg om hva slike personer som ikke er fornøyd med seg selv skriver, det er næringen demmes og rakke ned på andre. De overlever ikke uten.

 • Herregud! Ikke bry deg om de, Mariell. elsker bloggen din og om noen vil lage kvalme trenger de ikke å gjøre det her!!! Utrolig slemt og sårende gjort! Elsker bloggen din, Mariell!

 • Alle her vet jo hvor fantastisk du er, det er alltid hyggelig å lese på bloggen din og den er jo bare en liten del av deg, så tenk hvor flott du er i virkeligheten! Elsker den nye hårfargen din og ønsker deg all lykke med han fine:)

 • Som så mange mange andre før meg har kommentert, så må du ikkje la dei onde kommentarane gå inn på deg, for du er rett og slett fantastisk nydeleg både som person i utsjånad.

 • Ville bare si at jeg er innpå bloggen din hver dag. Den gjør meg virkelig varm i hjertet, og ligner ikke på noen av de andre bloggene jeg leser (på en god måte)! Den nye hårfargen kler deg virkelig, og du er bare en helt fantastisk jente! STÅ PÅ VIDERE<3

 • Eg blir sjokkert av å lese kva nokon kan få seg til å seie til eit anna menneske. Til og med til ein ukjent person! Det kan samanlignast med å stoppe ein tilfeldig på gata for å kritisere korleis han ser ut. Motbydeleg.

 • jeg ville bare si at du er en av de peneste og vakreste jeg vet om, jeg skjønner godt at diana og jannicke og enjegikkehuskernavnetpå er supermisunnelige :—)

 • Du er nydelidelig akkurat som du er og har en fantastisk blogg! Ikke slutt og spis makroner, folk som tenker på hva de spiser 24/7 må ha fæle liv!

 • Takk, Mariell, for at du gjør verden til et vakrere sted. Hver dag minner du meg på å gjøre det aller beste ut av hver dag og å ta vare på skjønnheten i hvert eneste øyeblikk. Du er en gave.

 • Jeg synes du er fantastisk. Og tøff. Du spiser makroner og koser deg med dem. Og uavhengig av hvordan man ser ut eller hva man veier; det er mange som ikke klarer det! Når det er sagt synes jeg du ser veldig fin ut også:) Og du kler Jostein meget godt.

 • Du er så flott, vakker, fantastisk, klok, bra, god og inspirerende! Stå på, og drit i folk som vil deg vondt. Det er så altfor mange andre som bare vil deg godt =)

 • Trist at det finnes så negative mennesker i denne verden, men like fantastisk er det at det finnes mennesker som deg! du sender ut så mange fine tanker.. Blir alltid så glad av å lese fine bloggen din <3

 • Hvis det er noen trøst, det kommer en tid i livet da plutselig rollene er byttet om og jentene som hevet seg over andre ved å være ekle, slemme og direkte motbydelige sitter alene i hjørnet på festen mens alle oss som har skillt oss litt ut, enten fordi vi hørte på “feil” musikk, gikk med “feil” klær og hadde “feil” størrelse, er de som festen flokker seg rundt, som alle ler med og som får holde de søteste guttene i hånden. Livsvisdom og karisma kommer med motgang, kreativitet og å tørre å stå på for seg selv og det man tror på. Det tror jeg du allerede har masse av allerede Mariell!

 • Det er bra du ikke tar kommentarene til deg. Folk som gjør sånnt er bare noen feige drittunger som ikke egentlig tør å si disse tingene hvis ikke det er en dataskjerm der for å beskytte dem. Jeg tviler sterkt på at de ville sagt noe sånnt face to face!

 • Kjære snuppedupp! Vakre kjære deg!! Først: EG SAKNAR DEG!!! For det andre; sitat :Får du sett IP-adressene til “Anne Kjersti”, “Diana” og “Jannicke”? Får en mistanke om at noen av disse er samme person (og den samme som kom med stygge kommentarer anonymt på Formspring)

 • Jeg er sjokkert over at noen kan skrive så negative ting om noen jeg beundrer så sterkt som deg! Føler det blir kritikk mot meg selv, og får lyst til å sloss! Stay strong, Mariell, og vis deg som det mye bedre menneske du er enn det uverdige mennesket som skriver disse kommentarene. Husk alle de som liker deg:)

 • Jeg ville bare si at jeg leser bloggen din så ofte jeg kan, og har gjort det lenge nå. Du virker helt fantastisk og er en stor inspirasjon for meg, og mange jeg kjenner. Stå på!

 • Du sprer inspirasjon, lykke og glede i det ellers så primitive bloggnorge. Det skulle vært flere som deg, både på bloggfronten og ellers. Du og bloggen din gjør meg glad innvendig, du virker i alle fall som ei herlig jente. Keep up the good work!

 • elsker elsker elsker elsker stilen din, og deg! det må være fantastisk å være som deg! eg har lyst til å være di veninne!!

 • jeg har nylig blitt en fast leser av bloggen din, fordi den gir meg inspirasjon og fordi jeg elsker måten du skriver på. hver gang jeg er innpå bloggen din så tenker jeg: ‘å, hjartesmil er så nydelig. for en fantastisk og vakker dame’. dette uten unntak. det gjør meg derfor direkte trist at noen prøver å få deg til å tro at du er NOE annet enn fantastisk, nydelig, morsom og interessant. jeg vil og gjerne si meg enig med en av kommentarene ovenfor; han der fine er heldig som har deg. for du er fantastisk. og dette sier jeg til tross for at jeg egentlig ikke kjenner deg. så da kan jeg bare innbille meg hvor fantastisk du må være i virkeligheten !

 • Her er vel alt blitt sagt som jeg kan formulere. Inkludert ondskapsfulle ting. Det er rett og slett trist. Som i disse typiske jentebøkene, når hovedpersonen blir behandlet vondt, og man sitter igjen med et ekkelt sug i magen, for man vet akkurat hvor grusomt noen jenter kan behandle folk.

 • Mariell, du er best! og vakrest! jeg kommenterer ikke ofte, jeg er så fryktelig dårlig på det, men jeg er inne på bloggen din flere ganger i uka og jeg syns du virker som en helt fantastisk person. Don’t let the bastards grind you down.

 • Mariell, du er seriøst et av de vakreste menneskene jeg vet om. (Og da snakker jeg ikke om personligheten som vises på bloggen, for den tror jeg de fleste ser at er fantastisk uansett.) Du har et fantastisk utseende, og jeg beundrer deg. Du kler deg fint, og har skikkelige rougeskills, for å nevne noe. Og jeg lover deg, jeg synes du kler størrelsen din perfekt, den gjør deg om mulig enda vakrere. Ikke alle kler å være tynn, noen trangsynte folk bare skjønner det ikke.

 • Kjære deg. Jeg er syltynn, og misunner deg så forferdelig. Du har former på rette steder, et nydelig ansikt og alt som hører med å være jente. Du er kjempe heldig. Og jeg syns at du og Jostein kler hverandre.

 • Det kan være lett for oss som sitter her og si at ein ikkje skal ta seg nær av det negative og utulig idiotiske tingene som blir skrive her, men eg sier det fordet: Du må bare la det gå inn det eine øyre og ut det andre, for meir barnslig og idiotisk oppførsel har eg nesten aldri sett! Dei personane som gidder å bruke tida si på å sitte her og skrive negative ting for å rakke ned på hver miste lille ting, dei er det ikkje verdt å bruke energien sin på. Det er rett og slett tragisk at noen kan synke så lavt!? Husk på alt det nydelege folk seier om deg, du virker som ei fantastisk jente. Ikkje la deg knekke av ubruklige kommentarer! Det er mange som er rundt deg:)

 • bloggen din er noko av det finaste! du er ein fantastisk person, og greiar som oftast å sjå det fine i små ting. det er beundringsverdigt. stå på, mariell, du er nydeleg!

 • Hei, Mariell. Du må vere ein av dei mest intelligente personane eg veit om. Du er meir en sterk nok til å ikkje trenge å høyre dette, men eg må berre konstantere at; du kler så ufatteleg godt å vere og sjå ut akkurat slik som du gjer og er, du er perfekt.

 • Dette er ikke godkjent! Får seriøst vondt inni meg nå. Hadde ikke du blogget hadde vi alle sittet her og stirret på tomme skjermer og ikke skjønt en dritt. Du hjelper mange sine dager, hver eneste dag! Minst! <3

 • herregud, den personen (jeg tipper det er èn person) som har kommentert lengre opp her: GET A LIFE!!! går det AN å bli mer tragisk? det der var rett og slett ondskapsfullt, og du er tydeligvis en veldig bitter og fæl idiot som har store problemer med seg selv, og som rakker ned på andre for å føle deg selv bedre – DET KOMMER TIL Å KOMME OG BITE DEG I RÆVA EN DAG! MARK my words. ÆSJ altså, tenk at det finnes personer som deg?? er det rart det er krig i verden.

 • Åh du med dei søtaste kjolane, dei finaste bileta, den beste bloggen og kjærleiken :) Du gjer andre så glad. Dei som skriv drit er berre avundsjuke.

 • Tenk så ufattelig trist at en person har tatt seg bryet om å gå på tre ulike maskiner under tre ulike navn for å kaste dritt til deg. Tenk så mye den personen sliter av både sjalusi og vond energi. Jeg håper du hever deg milevis over pisspreiket, og ser hvor tragisk den personen har det. Jeg synes ærlig talt litt synd på vedkommende.

 • jeg syntes kommentarene fra “diana”, “jannicke” og “anne kjersti” var alt for, ALT FOR drøye. hvordan i all verden kan dere finne på å si noe så ekstremt idiotisk? å skulle rakke ned på mariell bare fordi dere ikke har noe bedre å gjøre? sukk. stort sukk.

 • Er det mulig… Tidenes skjerpings til personen(e) som står for de ekle kommentarene. Dette begynte jeg faktisk å gråte av, og jeg gråter (nesten) ikke, for når det finnes slike mennesker…

 • oh my god! kan ikkje tru at det finst so mange idiotar i denna verdenen:o men jaja, life is a bitch.til lukke med forlovelsen:) du er ikkje lubben, men ei frodig kvinne sånn som alle kvinner skal vere!

 • Mariell, du er digg! Du er en stor inspirasjonskilde når det gjelder alt som har med LIVET å gjøre. gi f*en i den ene taperen som sitter her oppe i Tromsø og misunner deg!

 • Hei. Mitt navn er Sara og eg fann bloggen din på blogg.no. Eg må sei eg e mektig imponert over deg. Og det er godt å sjå at det ikkje alle er opttatt av å vise dagens antrekk, kleder, kvar farge på neglelakken ein skal velje eller noko slikt. Det er oppløftande å sjå alle dei fine bileta og bli ein del av stemninga eller augeblikket. Du er ein kjempeflink fotograf. Ein skikkelig kunstnar. Kvar er du frå?

 • Akkurat nå skulle jeg ønske akkurat den pakken jeg ikke har fått enda fra the book depository kommer! Gave til bror, og alle Narnia-bøkene til meg :) Barndomsminner!

 • Ligaer skal aldri eksistere, ihvertfall ikke i kjærlighet. Det er så trist at noen velger å oppmuntre til det på den måten.