spennande spennande spennande.

okei, så eg sa at de skulle få vita noko om magasin denne veka. og det som skjer er: det kjem eit nytt nummer i november, og eg har allereie så himla mange flotte fine folk med på laget som de kjem til å elska. alt er litt hemmelig enda, men eg treng inderlig å få mail og kommentarar med tips om folk som er flinke til å skriva, helst litt lengre tekstar, folk som er flinke til å fotografera, teikna, folk som kan vera interessante å intervjua, folk som har spesielle interesser, folk som de har lyst til å vita meir om/sjå meir av.  snart kjem eg med ei lita liste navn som eg veit de kjem til å bli glade for, så til da kan de berre kryssa fingrane for at det blir bra!

eg treng óg: fire-fem personar som vil vera med på eit eingangskameraprosjekt. dei som skal vera med står sjølv for utgiftene med sjølve eingangskameraet(eg står for framkalling). dette gjer eg fordi dei fleste som var med på det forrige prosjektet dreit godt i det og sendte aldri kameraa tilbake(noko som sjølvsagt var kjipt). om du tar fine bilder og har ein hundrings til overs, send ein mail med ein liten søknad og gjerne nokre bilder du har tatt(og ikkje ver redd for å senda meg mail, eg elskar å få dei sjølv om eg kan vera supertreig med å svara). eg veit ikkje korleis det blir med kreditering, det kan bli komplisert, men me finn nok ut av det.

nummer to blir med mange fleire sider og kjem til å bli gitt ut i eit mindre opplag, så det blir mindre magasin og meir kamp om dei eksemplara som finst. det blir spennande. spennande spennande spennande.

send mail til mariell.oyre(at)gmail.com

eg vil at når ein blar om sidene skal ein kjenna det sånn i magen:
the story of june davis. (part one)ribbons & bows final
bileta er linka

kva tenkjer de?


my magazine number two is coming out this fall, in november, and i am super exited about it. i have a lot of exciting people already on the team, but i need more and that is something i need your help to do. if you know any great photographers, illustrators, graphic designers, or just someone who is lovely, mail me at mariell.oyre(at)gmail.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *