ein dag som kunne ha blitt veldig fin.

it could have been a nice day.
i går våkna eg i ganske så fint humør og fekk med meg han der fine til janne og fredrik for å drikka te.

it could have been a nice day.
eg hadde med meg fire posar assorterte pukka-te. elskar elskar elskar pukka.

it could have been a nice day.
og me åt kjeks.

it could have been a nice day.
og ingen sat i sofaen som voksne folk gjer. dei har fått det så himla fint i leiligheten sin:

it could have been a nice day.
it could have been a nice day.
it could have been a nice day.it could have been a nice day.
it could have been a nice day.
<3 vil vera der masse.

it could have been a nice day.
så gjekk eg til blomstertorget(etter han der fine hadde reist til hamar for helga) for å kjøpa blomster, kjøpte tre stykk for nittini kroner og på trikken heim vart lommeboka mi stjelt.

ingen lommebok, ingen visa-kort, ingen trikkekort(som var heilt nytt), ingen nihundre kroner i kontantar, ingen kortnøkkel til bygget mitt, ingen bysykkelkort. ingen fine kvitteringar og bilder. hjartet mitt berre sprakk, og etter eg hadde ringt visa for å sperra kortet mitt berre grein eg. i timesvis. på telefonen til pappa og til tv’en. så ekkelt at ein person har åpna veska mi og tatt lommeboka mi, at fødselsnummeret mitt, det einaste som er berre berre meg her i verda, ligg i nokon andre sine hender.

han der fine kom heim med eit tidlig tog og laga egg og bacon til frukost. han er bedre enn meg på sånt. no skal me kjøpa ny lommebok til meg(akkurat no er det ein raud konvolutt med pengelappar oppi), og berre vera glad for at eg har alle lemmar og at han ikkje tok leppestiften eller lakrisen min.


yesterday i woke up in a wonderful mood and i took my boyfriend with me to fredrik and janne’s apartment where they had made it their own after our day at ikea. we ate cookies and drank pukka tea. then my boyfriend left for the weekend and i went to buy flowers, and on the tram home someone stole my wallet. the rest of the evening was spent crying and watching tv, my boyfriend came home this morning and now we’re going to get me a new wallet and be happy that the perp didn’t take my lipstick or my box of licorice. and that i’m ok after all.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • jeg har også nettopp mistet lommeboken og blitt så lei meg at jeg måtte skrive langt langt om det, og hjertet mitt sprakk litt ekstra når jeg leste dette og jeg vil bare gi deg en klem, for jeg vet så godt hvor fælt det er. det er skummelt og ekkelt og en mister så mye mer enn bare penger. også er det skummelt å ringe for å bestille nytt kort.

 • Korleis gjekk det til? :( Stod veska di for seg sjølv på golvet eller noko? Eg held alltid på veska mi enten på setet attmed meg eller i fanget for at det ikkje skal skje med meg. Så får eg berre sjå ut som ei gammal dame som er redd for veska si:) Håpar alt ordnar seg!

 • Åh, det er en så grusom følelse når noen stjeler lommeboken. Skjedde med meg i fjor sommer. Så utrolig ekkelt. Blir litt skadet for livet av det og, har et helt paranoid forhold til vesken min ute på gaten nå.

 • Håper han googler deg på nettet, og finner bloggen din. Da vil han forstå hva han egentlig har gjort mot verdens koseligste jente, og sende deg lommeboken i posten. Krysser fingrene for at det skjer.

 • Æsj, for nokon eklingar. Det er ingenting som er så kjipt som å miste lommeboka eller mobiltelefonen. Det er så mykje viktigt ein ikkje vil miste der!! årh, kjenner eg blir skikkelig irritert av å tenke på at nokon tok lommeboka di. Korleis greide ho/han det eigentleg ?

 • Huff Mariell! Det hørtes ordentlig surt ut. Kanskje finner du verdens fineste lommebok som kompensasjon? Jeg krysser fingrene for at du finner en god erstatning, at du får tak i nye kort fort og greit og at du får en finfin kveld!

 • Dumt at dagen din ble ødelagt på en sånn måte! Håper virkelig personen som sitter igjen med pengboka di har dårlig samvittighet!

 • For en forferdelig vending på en ellers fin dag. Lommebok omfatter så mangt og man føler seg så hjelpeløs uten. Jeg forstår deg veldig godt – i slike stunder klarer jeg ikke å la være å gråte under dyna. Ønsker deg alt godt – måtte de neste dagene dine by på mye fint! ♥

 • Uff uff uff. Jeg håper du får mange klemmer. Sånt er kjempeekkelt. Jeg håper du anmelder det, selv om politiet ikke er så flinke med oppklaringsratene. Det handler om prinsipper.

 • uff så kjipt! ikke bare at det er mye styr med å få masse nye kort,at andre har dine personopplysninger,men også kontantene og bildene som blir borte. men det meste kan erstattes,om enn etter litt tid.

 • Du liker kanskje ikke Oslo like mye akkurat nå… Men kjære vene, nå må hysteriet om lommebøker begynne å legge seg. Kjersti på hysjduskremmerfisken-bloggen laget også et langt og tårevått innlegg om lommeboken sin og alle minnene som ble tatt. Hvorfor i all verden oppbevarer folk noen av sine kjæreste minner i lommeboken når de vet at den lett kan stjeles fra en?? Jeg husker en mann som sa for lenge siden at han hadde sluttet å ha bilder av barna sine i lommeboken fordi han ikke orket tanken på at en syk pervo skulle ha bilder av HANS barn hvis lommeboken ble stjålet. Minner bør oppbevares trygt i hjemmet, ikke i noe så upersonlig som lommeboken!

 • HERREGUD til kommentaren over meg, nå glemte jeg helt hva jeg egentlig skulle skrive. Man må da virkelig få lov å ta på vei når man blir frastjelt lommeboken sin!? “Åååh nei man vet jo at det er mange som blir voldtatt så da burde man jo egentlig ikke gå ut av huset eller møte menn, og hvis man gjør det er det vår egen feil”. Blæ.

 • KJære, du har fått masse gode råd her, følg dei, spesielt dei om å sperre hos Lindorff og gjengen. Gå også til politiet, slike lommebøker vert ofte kasta vekk når dei har tømt dei, og då får du iallfall igjen alt det andre. Det er ikkje sikkert dei giddå bry seg med flexus og bysykkelkort og alt det der, det kan det hende du får tilbake. Prøv iallfall.

 • Huff, så kjipt å miste pengeboka si! Tippet de tok pengene og kastet resten av pengeboka si ifra seg.. Det er det jeg håper på. Husker noen brøt seg inn i huset vårt en sommer vi var på ferie. Helt forferdelig å vite at noen fremmede inntrengere hadde vært i vårt hus, kanskje hadde de vært på rommet og tatt på mine ting?

 • Det var kjedeleg. Og så mykje styr det vert. I lommeboka mi har eg ein lapp som eg ser på kvar gong eg handler,og som gjer varm om hjarte. På den står det:Til mamma du er snill og ein god mamma eg elska deg eg vil ikkje byte deg med noke i verden Frå Mathilde

 • ååååhhhh elsker bloggen din, du er en av de få som gjør at jeg liker nynorsk !! :D <<3Utrolig inspirerende blogg, som det er UMULIG å ikke bli glad av! Du bør være stolt!!

 • Det er så kjipt med slike hendingar. Eg har vore heldig og sluppe unna dette sjølv, men hugsar enno ein plakat som eg såg for mange år sidan. Det var eit fotokopiert A4-ark som hang på fleire butikkar i Bergen, med ein tekst som gjekk noko slik som det her (fritt etter minnet) –

 • kjære mariell..i dag treng eg litt hjartesmil terapi, kan du skrive om noko fint snart… berre slik som du plar. ? Eg ser berre svart.

 • Uff, jeg har selv blitt frastjålet lommeboken min, og det er ekkelt å føle så fullstending fortapt. Håper du finner en ny og fin lommebok og at du snart får erstattet det (erstattelige) du hadde i den. Ha en fortsatt fin søndag i solskinnet!

 • Jeg fatter ikke at folk har samvittighet til å stjele… Du får se positivt på det, som han der fine sa, og være glad for at du ikke ble utsatt for noe vold da de stjal lommeboka di. Og så får du holde godt på veksa di her etter og kanskje lese litt Harry Potter til du føler deg bedre.

 • Stine26: eg har blitt frastjelt både mobil og bankkort før, og begge deler har komt tilbake til meg på magisk vis, så eg veit at det finst mange fine folk i oslo, heldigvis.

 • Jeg har en sånn fiiiling. At lommeboka ikke er stjålet men mistet. Selv om du sikkert brukte kortet på trikken så kanskje du mista lommeboka der? Har du sjekka på trikkekontoret (eller hva det nå heter) og hittegodsen? * krysser fingre *

 • Kirsti: eg brukte ikkje kortet, eg hadde lommeboka i veska. eg kjente at nokon var borti veska mi og at det liksom rykte til unormalt mykje, men det var umulig å bevega seg så eg fekk ikkje snudd meg eingang. den er nok stjelt, og pengane og alt bortevekk. men det var ein fin fiiling, da. suss.

 • Om det gjer dagen bedre, og om du ikkje veit det fra før, så kan du kjøpe Pukka direkte fra leverandøren på nett; pukkaherbs.com. Det er så billig i forhold til i butikken her at eg må berre le og le når eg får 11 pakker te i posten for 200 kroner :)