til deg.eg meinar det faktisk når eg seier at eg har dei beste lesarane som finst. det som kunne blitt ein veldig kjip bloggsommar har blitt ein veldig fin ein, og eg får så himla mange kommentarar fra folk som tar seg tid i feriane sine, i land og utland, til å lesa blogg og legga igjen kommentarar. tusen takk&suss på nasen for det, for det er det ingen som forventar i ferien. eg leser kvar einaste eine lille kommentar og svarar alltid i kommentarfeltet mitt om det er spørsmål om noko. og sidan eg har fått så mange nye lesarar i det siste, tenkte eg at eg skulle gjenta dette. eg syns det er så fint å bli kjent med lesarane mine på den måten, og spørja om ting som ikkje alle andre spør om(og da er jo det ein fin anledning til å få litt inspirasjon til bloggen óg) for da føler eg at eg får tilgang til små lommer i hovuda til folk som ikkje alltid synast. så(med mine svar i parantesar, i tilfelle de lurer);

ein. favorittord?
(eple, sukkerspinn, putetrekk, eufori, blome, kjærleik, berrføtt, ballong, konkylie)
to. favorittplassar på internett? (akkurat no: oncewed.com, etsy.com, ruffledblog.com, 100layercake.com/blog, lovelornunicorn.com)
tre. kva drøymer du oftast om? (sånt som eg er redd for. for tida har eg vore så redd for at eg er sjuk på ulike måtar, til dømes blodpropp, så eg drømte at hendene mine var gjennomsiktige også såg eg ei luftboble inni hånda mi og skreik kjempehøgt og klorte eit hol på hånda mi så bobla skulle komma ut og det gjorde den)
fire. om du fekk eta kun ein einaste ting resten av livet, kva skulle det vore? (jordbær med heilmjølk og sukker.)
fem. kva vil du lesa meir/mindre om her på bloggen? kom gjerne med konkrete innspel eller forslag til ting eg kan skriva om. (vel, her blir eg jo litt partisk men akkurat no hadde det vore fint med litt meir oslo og litt mindre fjell. kanskje meir film, meir bøker, meir mat, meir kvardag. meir alt, haha.)
seks. fortell noko som du trur at andre kanskje syns er litt rart med deg sjølv. (eg taklar ikkje store bokstavar, så derfor skriv eg aldri i word men i textedit, for word ordnar dei små bokstavane til store og da blir eg heilt snurrete i hovudet.)
sju. om du vart sittande i ein heis, kva ville du hatt i sekken og kva ville du ha spurt dei andre i heisen om om det var nokon der? (eg ville hatt med meg ei pustemaskin til når eg hyperventilerte og ei korg med jordbær å dela med dei andre. me skulle ha snakka om kvardagslige ting, middagsmat og butterdeig og fødeavdelingen på ullevål sjukehus. etterpå skulle me gå ut for å eta middag ilag og me skulle lova å skriva brev men me gjorde det aldri.)
åtte. kva skulle du ha tatovert på kroppen din om du skulle gjort det om ein time? (“there is a light and it never goes out”(the smiths), “veritas”(veldig internt, men ja), “i am. i am. i am.” (fra the bell jar, ei av mine favorittbøker))
ni. no kan du spørja om det er noko du lurer på! eg veit at det er mange som føler at dei treng ei anledning til å spørja om ting, så no svarar eg i kommentarfeltet til alle som vil ha svar på noko, og til seinare: spør når som helst. eg elskar å vita kva de lurer på.

hurra! eg håpar at mange tar seg tid til å skriva og eg gler meg sånn til å lesa.


some questions for you: your favorite word? your favorite internet hangouts? what do you dream about the most? what would you eat if you could only eat one thing? what do you want to see more or less of on this blog? tell me something you might think others would find odd about you. if you were stuck in an elevator, what would you want to have in your backpack, and what would you talk to the other people there about(if there were any)? what would you have tattooed if you had an appointment in an hour? your turn to ask, if you want to!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *