kvardag ein annan stad.bileta er linka

du sjonglerar fire handleposar ut av bussen, eg ser deg i vindauget og går for å møta deg halvvegs i trappa. me lagar pasta med persille og mozzarella og et i vinduskarmen medan du fortel om dagen din. om dei frekke franske menna på t-bana, om ho med hengepuppane som alltid set seg ved sidan av deg og seier ord som du ikkje er flink nok til å forstå enda. me delar ei kronenbourg og ein kokosyoghurt til dessert på eit teppe på golvet, du har ikkje sokkar på og ikkje eg heller, me bur i eitt einaste rom og to kokeplater, ingen komfyr. men det er okei for me vil berre ha kvarandre og helst heile tida. og pasta treng ein ikkje komfyr for heller. over senga heng lag på lag med tyll og sjølvlysande stjerner, så ein føler litt at ein ligg i telt kvar einaste natt, ei vifte står på og utanfor høyrer ein folk som snakkar og snublar på veg heim fra fest.


about moving our day-to-day life to another country, another city, another feeling.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *