a little princess

det er ulike typar filmar eg ikkje klarar å stå imot: high school-filmar, alt av sofia coppola og wes anderson, filmar med angelina jolie og johnny depp og anna karina, franske filmar. også filmar med små jenter i store gamle knirkete hus. og dét er a little princess. den handlar om sara som må flytta fra india til new york når pappan hennar må i krigen. sara blir plassert på ein jenteskule og det er det berre disiplin som gjeld og ho som er sjef i huset er sjølvsagt eit monster.

a little princessa little princessa little princessa little princessa little princessa little princessa little princessa little princessa little princessa little princessa little princessa little princessa little princessa little princessa little princessa little princessa little princessa little princess

der føles litt som å vera liten igjen og pappa som les på sengekanten, for heile filmen er som eit einaste eventyr, som i bøkene. og ein kan sovna smilande etterpå om ein har for vane å gjera det etter fine filmar.

ps: om nokon har budapest-tips tar eg veldig gjerne imot – og fort! suss.


last night we saw a little princess in bed, and it is such a cute movie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *