balaton sound festival.

balaton sound festival.
i går gjorde eg og han der fine noko av det skumlaste eg har gjort; me tok tog i aust-europa. mot zamardi og heineken balaton sound festival, som er ein stor elektronika-festival. han der fine elskar elektronika så det var jo ganske naturlig.

balaton sound festival.
han spelte kabal på toget.

balaton sound festival.
eg tok av meg skoa med éin gong eg kunne, eg hadde gnagsår berre fra å ha gått fra huset til togstasjonen og skjønte at eg kanskje skulle valgt eit anna par. plasteret er jungelboken, om nokon lurte.

balaton sound festival.
min forlovede. med lady gaga-tskjorte.

balaton sound festival.
det var så klamt så eg måtte ha håret opp og såg ut som ei søt gamal dame. eg les ei nydeleg bok, den får de sikkert høyra meir om seinare. og eg veit at eg sa eg ikkje likar å lesa lange bøker, men det er heilt klart eit sommarfenomen eg set pris på. foreløpig.

balaton sound festival.
toget vårt vart altfor masse forsinka for det var ein frustrert ung mann som hadde hoppa framfor toget ein plass(lurer sånn på kven han var og kva han tenkte). vel framme var det altfor mykje folk, så me åt litt drittmat og kjøpte drinkar. bacardi+cola og jack daniels+cola. så sat me i graset i eit par timar og las og las og kosa og prøvde å unngå at folk tissa på oss.

balaton sound festival.
så kraup me fram fra vår lille hole for å sjå tricky. sola var begynt å gå ned og det var ganske fint. litt til høgre i bildet kan ein sjå ein heisekran. der heisa dei folk opp også hoppa dei i strikk. eg fekk sug i magen av å berre sjå.

balaton sound festival.
og det var aldri noko vanskelig å vita kven hovudsponsoren var.

balaton sound festival.
dama som sang med tricky. med billy holiday-tskjorte og dei mest sensuelle dansebevegelsane eg nokon gong har sett. også flink til å synga, da. til venstre i bildet er ei lita jente som dansa og var så sjarmert av han der fine. han var sjarmert tilbake óg da(og i heile dag har me snakka om når me blir foreldre).

balaton sound festival.
øl i graset, som det skal vera.

balaton sound festival.
så vart det ganske mørkt og det var fram med glitterbuksene.

balaton sound festival.
inne på vinområdet hadde dei fine girlander med lykter inni, så himla fint at eg kunne tenkt meg å hatt heime. her solgte dei frøccs. frøccs=ei heil flaske vin pluss to komma fem desiliter farris. det kosta tusen forint, ca tretti kroner og tenk at det får ein ikkje eit halvt vinglas eingong for i norge.

balaton sound festival.
så. begynte det. chemical brothers, det me hadde reist for å sjå. dei er ein av favorittane til han der fine og det var ein så himla himla himla magisk konsert. eg dansa i ein og ein halv time i strekk og eg dansar aldri utanom på stolen, bassen traff meg i kroppen så heile kroppen vibrerte og eg følte meg som del av ei bølge eller ein elefant.

balaton sound festival.
eg tok dette bildet av han der fine og han er så fantastisk altfor kjekk for sitt eige beste. berre seier det, altså. i tilfelle de ikkje har lagt merke til det enda.

balaton sound festival.
det var eit fantastisk visuelt show óg, og eg ville aldri at det skulle ta slutt. då me endelig kom heim i dag tidlig sat mamma og pappa på verandaen og åt frukost, og han der fine hang eit “do not disturb”-skilt på verandadøra vår, finast. så sov me og sov og sov og sov og i dag har eg vore tørst og støl på plassar eg aldri har vore før.

takk for alle dei fine kommentarane på forrige innlegg, det er fint å vita at det finst folk i verda som til og med tykkjer me er ganske fine. håpar de har det innmari himla fint, det har eg.


yesterday my boyfriend and i took the train to zamardi for the heineken balaton sound festival. it was insane and fantastic and i danced like never before.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *