internettgodtepose.


vild, ville, vann
så. mange. fine. bilder. dør. eg er så glad for at det finst folk som sit i timesvis for å leita opp dei finaste bildene så eg berre kan få dei i fanget, som ei korg med epler. dei plukkar dei også kan eg berre ta av korga.


binds
tekst og bilder, alltid fint & nesten alltid linka tilbake til kjelde.


play
her kjøper eg nesten alle filmane mine og dei engelske bøkene(resten kjøper eg på bookdepository). så fantastisk billig, og frakt er alltid inkludert.


eg elskar ebay, og mange av dei små finurlige tinga eg kjøper kjem fra ebay, og andre sider som brukar paypal. eg veit at det er mange som er redd for å kjøpa ting over internett, og mange som er skeptiske til paypal. femelle har laga ein artikkel som kanskje gjer det enklare å skjønna kva paypal egentlig er. les her.


timgatan
fine små tekstar om kjærleik og om venner og om forskjellig som varmar i magen. ein av mine favorittbloggar.


din tur! kva fine internettstadar har du?


some internet treats for my readers.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *