Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Så dumt at det vart slik med Formspring. Men skjønar deg godt. Det må ha vore mykje jobb å svare på så masse spm også. Håpar du kosar deg heime. God helg!

 • Gratulerer med å akkurat ha gjort som folket befaler, ved å gi etter for andres vilje lett som ingenting. Jeg skjønner ikke hvorfor du lar et par useriøse eller sosialt uakseptable spørsmål føre deg til å faktisk slette hele siden – etter å ha giddet å besvare 1, 5 tusen andre. Ved å gjøre det, lar du jo skøyerne få det som de vil – de drar deg ned, og klarer det. I stedet kunne du ha hevet deg over det, vist hvor du ligger på mentalitetsstigen, og rett og slett enten ha svart dem like usaklig tilbake eller ha slettet spørsmålene.

 • Anonym: unnskyld meg, men eg har vel streng tatt ikkje “håndtert” dette på nokon som helst slags måte. om det var eit spørsmål inni der om kvifor eg valde å sletta sida var det fordi eg ikkje vil vera eit talerøyr for den typen drittslenging.

 • Heihei <3 Ville bare si at du gjør en kjempejobb med bloggen! Jeg leser den hver dag og du har gitt meg maaange hjartesmil :) Denne nettbutikken fikk meg til å tenke på deg, så da måtte jeg bare tipse:)

 • Så utrolig skjønt! Angående pappaer, da min pappa kom hjem fra jobb i dag satte han seg ned i stolen for å se på TV, og så sovnet han flere ganger og våknet av at han begynte å snorke, og så lo han hver gang. Jeg synes bare det var så utrolig søtt. Til og med voksne menn ser litt ut som små barn når de sover.

 • “at ein trur at eins eigen kvardag blir bedre av å prøva å trykka folk ned i gjørma” – hva er det du definerer som trakassering av spørsmål du har fått? Ut i fra de du faktisk har godkjent, med begrunnelsen at du ville gjøre de forskjellige vedkommender til latter for andre grunnet spørsmålenes innhold, er ikke etter det jeg kan se noe som kvalifiserer til verken “drittslenging” eller “trakassering”. Eller er det sjikane at noen påpeker stilen din f.eks (med betegnelsen “bestemoraktig”?) Jeg ser intet negativt i å få høre at en kler seg som en bestemor. Bestemødre er oftest veldig koselige.

 • jeg savner formspringen, men det går bra. spesielt når det kommer opp et bilde av en valp når jeg prøvde å gå inn på siden.<3

 • Kjære Anonym. Å kommentere på den måten du gjør i denne saken er helt unødvendig. La nå Mariell få ta sine egne valg – og aksepter begrunnelsen hennes for det! Ærlig talt… (kanskje er du opprørt fordi det var nettopp DU som slengte inn mesteparten av de tre fjerdedelene av spørsmålene som var dritt?!)

 • Det var lurt å slette formspringen syns jeg. Når jeg ser den siste kommentaren fra deg her, så skjønner jeg det godt. Du er så søt, jeg håper at du har klart å heve deg over det. Det er ikke vits å skulle la slike negative ting bli en del av blogghverdagen din.

 • Jeg kommer også til å savne formspring (var daglig inne for å se på svarene dine), men har full forståelse for at du syntes at nok faktisk er nok. Håper du har fått noe glede av formspring gjennom oss lesere som oppriktig er glad i bloggen og deg!

 • Jeg var selvsagt ikke klar over at noen av dem inneholdt slike ord. Det er jo absolutt ikke noe fint verken å si til noen eller å høre om seg selv. Men spørsmålet blir jo hvor vidt du skal tillate deg å faktisk la de som sier slikt få viljen sin ved å skubbe deg overende slik som de har klart! Hvis du bare hadde ignorert det, stått i det og holdt deg oppreist, så hadde de ikke hatt det like gøy med bemerkningene sine. Det er først når noen viser at det går inn på dem, at motstanderne har vunnet…

 • Kjære Mariell! Du har tydelegvis vore ute for nokre folk som har sterk trong til å handheve Jantelova. Ikkje bry deg om dei! Eg skjønar godt at du sletta spørjesida di i staden for å la den vere kanal for allslags møl frå folk som ikkje har noko å gi til verda.