sophie calle.

når folk før har spurt meg kven min favorittkunstnar er, har svaret alltid vore tim walker, og det har alltid vore sant. heilt fram til eg marsjerte opp til denne boka på putikken på moderna museet i stockholm og bestemte meg for der og da at denne boka var verdt alle purstagspengane fra mormor.

eg las og las og las og las. til det var tomt. ingenting meir. og eg følte meg så inspirert at eg berre ville sprekka og eg vil fortella alle alt om ho, om heile livet hennar, om mora om faren om tankane og ideologiane. men eg tenkte å berre visa eit par utvalgte prosjekt som ho har gjort. for meg som den mest(eller kanskje nest mest etter sophie calle) nysjerrige personen i verda, er dette perfeksjon. her er berre eit par av mine favorittprosjekt:

m'as-tu vue
m'as-tu vue
m'as-tu vue

m'as-tu vue
m'as-tu vue
m'as-tu vue
m'as-tu vue
m'as-tu vue

m'as-tu vue
m'as-tu vue
m'as-tu vue
m'as-tu vue
m'as-tu vue

det var så himla himla vanskelig å velga. om de likar det de ser anbefalar eg å berre kjøpa boka. nesten femhundre sider med kjærleik. & katta er ute av sekken. min favorittkunstnar og forbilde: sophie calle. så veit de det.


some scans and praise for sophie calle and her work.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *