ein iphone-søndagsdate.


søndag møtte me opp jenny og daniel, og etter eit pyttelite loppemarked gjekk me til ryes for å drikka milkshake. og eg hadde ikkje med meg kamera til fordel for diana og notatbøker, så det fekk bli iphone desverre.


jenny var fryktelig fin i sitt lørdagsantrekk.


han der fine var frykteleg fin óg.


me las om jon fosse og lo litt av kor rar han er.


eg drakk pistasjmilkshake og det var den beste milkshaken eg hadde smakt, som å smaka på ei grøn sky. han der fine og jenny drakk sjokolade og den var óg supergod! og resten av min søndag var film med anna friel og finaste kjæresten før eg flaug i veg til bergen morgonen etterpå, som var i dag.

ryes
sofienberggt.(samme kvartal som palais des thes, nederst i olaf ryes plass-parken)


my sunday included going to ryes for excellent milkshakes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *